Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay, modacı Gülnur Güneş'in kardeşi olan Kadir Güneş'le birbirine girdi

Kasım 2018’de Ayberk Kalkavan’la aşk yaşamaya başlayan Asena Atalay, Ocak 2019’da terk edildi. Vakit kaybetmeden Kadir Güneş’le birlikte olmaya başlayan Atalay, geçtiğimiz hafta bir mekanda Güneş’le tekme tokat kavga etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2019 Güncelleme 22 Aralık 2022, 18:47
Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay, modacı Gülnur Güneş’in kardeşi olan Kadir Güneş’le birbirine girdi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaşlı yıldız Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay, özel hayatında yeniden gaza bastı! Eski eşi tarafından marjinal bir hayat yaşamakla suçlanan bir çocuk annesi sunucu, Kasım 2018'de gönlünü kendisinden 5 yaş küçük Ayberk Kalkavan'a kaptırmıştı.

Ancak sosyetik işadamının ailesi, Asena Atalay aşkına onay vermeyince ikili geçtiğimiz ay yollarını ayırdı. Dedikodulara göre 29 yaşındaki Atalay, vakit kaybetmeden de gönlünü modacı Gülnur Güneş'in kardeşi olan Kadir Güneş'e kaptırdı.



ÖFKEDEN DELİRDİ!
Bir süre gizli gizli görüşen Asena Atalay ile Güneş, geçtiğimiz hafta ise arkadaşlarıyla eğlenmek için soluğu Bebek'teki Angie isimli mekanda aldı. Ancak güzel başlayan eğlence, kötü bitti.



Bilinmeyen bir sebepten dolayı mekanın özel localarında oturan Atalay ile Güneş kavgaya tutuştu. Dedikodulara göre; ağız dalaşıyla başlayan kavga şiddetlendi. Atalay, arkadaşlarının tüm çabalarına rağmen bir türlü sakinleşmek bilmedi. Öfkeden deliye dönen ve ortalık yerde ağza alınmayacak küfürler eden Asena Atalay, kısa süre aşk yaşadığı Kadir Güneş'e herkesin içerisinde tekme atıp apar topar mekandan çıktı. Bu olay üzerine ise Güneş, Atalay'la olan kısa süreli ilişkisini bir daha başlamamak üzere de noktaladı!

Aydın Hamza

Kıskançlık yüzünden Kadir Güneş'le kavga ettiği iddia edilen Asena Atalay, alkolün de verdiği etkiyle Güneş'i herkesin içerisinde tekmeledi.