Arsenal’in Türk yıldızı Mesut Özil, hayranı olduğu ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisine sosyal medyada övgü yağdırdı

Yurt dışındaki gururumuz olan Arsenal’in Türk yıldızı Mesut Özil, hayranı olduğu ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisine sosyal medyada övgü yağdırdı. Başroldeki Bülent İnal da Özil’e aynı şekilde karşılık verip Milli dostluğu tüm dünyaya ilan etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2019 Güncelleme 14 Şubat 2019, 07:59
Arsenal’in Türk yıldızı Mesut Özil, hayranı olduğu ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisine sosyal medyada övgü yağdırdı

İÇİNDEKİLER

Premier Liğ takımı Arsenal'deki başarısıyla gururumuz olan Mesut Özil, bir kez daha göğsümüzü kabarttı. Türkiye sevdasını her fırsatta dile getiren ünlü futbolcu, TRT 1'de yayınlanan 'Payitaht Abdülhamid' dizisinin hayranı çıktı.

Diziyi nişanlısı Amine Gülşe ile heyecanla izleyen Özil, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla diziye ve ülkemize övgü yağdırdı. Doğup büyüdüğü Almanya'daki ayrımcılık nedeniyle Alman Milli Takımı'nı bırakan Özil, Türk tarihine ışık tutan diziyi Türk bayrağıyla paylaşıp ırkçılara tokat gibi yanıt verdi. Dizinin başrolü Bülent İnal da önceki gün futbolcuya video gönderip şu sözlerle teşekkür etti:



TÜRK DAYANIŞMASI
"Kıymetli Mesut Özil kardeşim, paylaşımların için çok teşekkür ederim. Seni setimize bekleriz. Her zaman başarıların bizi gururlandırıyor. İnşallah bundan sonra da çok başarılı bir spor hayatın olur." Bu videoyu Instagram'da paylaşan Özil, "Bu başarılı yapım için asıl ben teşekkür ederim. Biz Türkler, tarihine aç bir toplumuz" deyip Türk dayanışmasını bir kez daha gözler önüne serdi.

Özil'in hayranı olduğu 'Payitaht Abdülhamit' dizisi Ortadoğu ve Balkanlar'da da izlenme rekoru kırıyor.