Ceylan Çapa, Yasemin Özilhan, Çağla Şıkel ve İbrahim Çelikkol, hayvanseverleri kızdırdı!

Hayvansever olduklarını söyleyen ünlüler, kürk sevdalısı çıktı. Ceylan Çapa, Yasemin Özilhan, Çağla Şıkel ve İbrahim Çelikkol gibi isimler, gerçek kürk giyerek hayvanseverleri kızdırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2019 Güncelleme 10 Şubat 2019, 08:00
Ceylan Çapa, Yasemin Özilhan, Çağla Şıkel ve İbrahim Çelikkol, hayvanseverleri kızdırdı!

İÇİNDEKİLER

Her fırsatta hayvansever olduklarını söyleyen ünlü isimler, konu şıklığa gelince çark etti. Aralarında sosyetik Ceylan Çapa ile Yasemin Özilhan, oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile İbrahim Çelikkol, manken Çağla Şıkel ve sunucu Tanem Sivar'ın olduğu pek çok isim, vicdanlarını bir kenara bırakıp gerçek kürk giydi. Tilki, tavşan, rakun ve vizon kürkleriyle hava atan ünlülere hayvanseverler savaş açtı. Hayvanların vahşice katledilerek öldürülmesiyle yapılan kürkleri giyen ünlüleri ise Instagram'daki 'stopwearingfur' (Kürk giyme) adlı bir hesap ifşa etti.

KÜRKÜ ÇIKAR VİCDANINI GİY
Şıklıkları uğruna hayvanların kürkleri için katledilmesine göz yuman ünlülere sosyal medyada tepki yağdı. Gerçek kürk giymekten geri kalmayan sanat ve sosyetenin 'sözde hayvansever' isimlerine "Keşke evinizdeki hayvanlara gösterdiğiniz ilgiyi doğadaki diğer canlılara da gösterseniz. Kürkünü çıkar vicdanını giy" eleştirisi yapıldı.




TATİLDE KÜRKREDİ
Kedisi ve köpekleri olan Çapa, 3 yıl önce de barınaktan köpek sahiplenmişti. Ancak sosyetik güzel geçen ayki Danimarka seyahatinde Max Mara marka tilki kürkünden palto giyerek tepki çekti.




BAZAR Deluxe marka rakun kürkünden paltosuyla geçen ay Ürgüp'te böyle poz veren Çağla Şıkel'e "Köpeğin Tarçın'ı düşündüğün kadar diğer hayvanları da düşünsen keşke" eleştirisi yapıldı.



Çağla da hayvanseverlikte sınıfta kaldı.



YE KÜRKÜM YE!
En çok eleştiri sosyetik Yasemin Özilhan'a geldi.



Evinde 2 köpek, 3 kakadu papağını, 1 Gine domuzu ve 2 Sussex tavuğu besleyen ancak geçtiğimiz yıllarda tilki kürkünden etol takan sosyetik güzele hayvanseverler öfke kustu.

ELEŞTİRİ YAĞMURU YAPILDI
Alf adındaki toy poodle cinsi sevimli köpeğini gittiği her yere götüren Yağmur Tanrısevsin de kürk sevdalısı çıktı.



Frendz marka tilki kürkünden paltosu giyen oyuncu, eleştiri yağmuruna tutuldu.



ACISINI ÇABUK UNUTTU
Köpekleri Django ve Pamuk'un 2017'de komşusu tarafından katledilmesiyle yıkılan Tanem Sivar, Meclis'e hayvan hakları yasası için başvurmuştu.




Yaşadığı acıyla büyük destek gören Tanem Sivar, yine de kürkten vazgeçmedi.



HAYAL
KIRIKLIĞI OLDU
Köpeklere düşkünlüğüyla bilinen oyuncu İbrahim Çelikkol da tavşan kürkü detaylı parka giyerek hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Çelikkol da kürk karşıtı hayvanseverleri kızdırdı.