Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel'den alkışlık hareket! Volkan Demirel- Zeynep Sever Demirelçifti köy okullarına bağış yaptı

Fenerli kaleci Volkan Demirel ile zarif eşi Zeynep Sever Demirel’den alkışlık hareket… Her ay Anadolu’daki bir köy okuluna bağış yapan ünlü çift, bu kez de Siirt’teki 18 Mart Ortaokulu’ndaki miniklere yardım eli uzattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2019 Güncelleme 25 Ocak 2019, 07:59
Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel’den alkışlık hareket! Volkan Demirel- Zeynep Sever Demirelçifti köy okullarına bağış yaptı

İÇİNDEKİLER



Yardımseverliği
ile bilinen Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel ile güzel eşi Zeynep Sever Demirel, yine farkını konuşturdu. Sokak hayvanlarının yanı sıra ihtiyaç sahiplerine de her fırsatta yardım eli uzatan çift, her ay Anadolu'daki köy okullarına yüklü miktarda bağış yaptı.



Maddi imkanı yetersiz öğrencilerin kışlık kıyafet ve kırtasiye masraflarını karşılayan ikili, bu ay ise Siirt'teki miniklerin yüzünü güldürdü. Siirt'teki 18 Mart İlkokulu'na gizlice bağış yapan Demirel çiftinin bu iyiliğine öğrenciler, kayıtsız kalmadı.



FISTIK GİBİ TEŞEKKÜR
İkilinin maddi desteğiyle sevinen öğrenciler, öğretmenleri aracılığıyla Volkan-Zeynep Demirel çiftine Siirt'e özgü fıstıktan bir kutu gönderip teşekkür etti. Öğrencilerin bu hamlesiyle duygulanan Zeynep Hanım, hediyeyi de "Benim için çok özel" notuyla Instagram'da paylaştı. İkilinin yardımı da böylece ortaya çıktı.




MİNİKLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Demirel çifti, gönderdikleri kışlık kıyafet ve kitaplarla Siirt'teki çocukları sevindirdi.



KARŞILIKSIZ KALMADILAR
İki çocuk annesi Zeynep Hanım, Siirtli öğrencilerin kendisine teşekkür etmek için gönderdiği fıstıkları Instagram hesabından paylaştı.