Ece Sükan gazetecileri görünce panikledi! Ece Sükan, sevgilisi Uğur Güven’le yakayı ele verdi

Önceki akşam sosyetik işadamı Uğur Güven’le Harbiye’deki bir mekana giden Ece Sükan, gazetecileri görünce panikledi. Yakayı ele veren aşıklar, sağa sola kaçıştı. Güzel stil danışmanı ve oyuncu ise eliyle yüzünü gizledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2019 Güncelleme 25 Ocak 2019, 07:59
Ece Sükan gazetecileri görünce panikledi! Ece Sükan, sevgilisi Uğur Güven’le yakayı ele verdi

İÇİNDEKİLER



Ece
Sükan, özel hayatındaki suskunluğunu önceki akşam sürpriz bir isimle bozdu. Güzel stil danışmanı ve oyuncu, önceki akşam bir dönem popçu Hadise ile aşk yaşayan ünlü işadamı Uğur Güven'le Harbiye'deki Klein adlı mekana girerken objektife yakalandı.

FLAŞLARA ŞAŞTI KALDI
Bir anda patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşıran Sükan, hemen eliyle yüzünü gizlemeye çalıştı. 42 yaşındaki stil danışmanı, Güven'le aynı karede yer almamak için koşar adım kaçmaya başladı. Ancak Sükan'ın çabası sonuç vermedi. Sürpriz aşıklar, soruları yanıtsız bıraktı.


ÜMİT DEFTERİ KAPANDI
Keyifleri kaçan ikili, hızla mekana giriş yaptı. Sabahın ilk ışıklarına dek mekanda samimi şekilde eğlendikleri öğrenilen Sükan ile Güven, dışarıdaki kendilerini bekleyen gazetecileri atlatmak için arka kapıdan çıkış yaptı.


Tasarımcı Ümit Benan'la 3 yıllık evliliğini 2017'de bitirdikten sonra ilk kez biriyle yan yana görüntülenen Ece Sükan'ın kaçışına ise bir anlam verilemedi.




HERKES KENDİ YOLUNA...
Büyük bir aşkla evlendiği Ümit Benan'la iki yıl önce ayrılan Ece Sükan, boşanma sonrası ilk kez biriyle görüntü verdi. Sükan'ın Uğur Güven'le yakalanması ise "Ece için ayrılığın yası bitmiş" dedirtti.


DOĞAN SAVAŞ