Yine Sıla yine skandal! Sıla, Hazer Amani ile görüntülendi

Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia edip ‘kadın hakları savunuculuğuna’ soyunan Sıla, önceki akşam yasak aşk skandalına imza attı! Evli şef Hazer Amani’yle baş başa yemek yedikten sonra araçta Amani’nin kucağında uyuyakalan Sıla, ‘Senin yaptığın da Amani’nin eşine şiddet’ diye topa tutuldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2019 Güncelleme 18 Ocak 2019, 07:58
Yine Sıla yine skandal! Sıla, Hazer Amani ile görüntülendi

İÇİNDEKİLER



Ahmet Kural'dan kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi olarak olay yaratan Sıla'nın vukuatları bitmiyor. 'Kadına şiddet' iddiasıyla gündemi meşgul eden popçu, önceki akşam ise ünlü yemek şefi Hazer Amani ile Beşiktaş'ta aracının içinde objektife yakalandı. Evli yemek şefinin kucağında uyuyakalan Sıla'nın aşırı alkol nedeniyle kafasını kaldırmaya bile hali yoktu.



İkili, daha sonra popçunun Nişantaşı'ndaki evine geçti. Sitenin güvenliği görüntü almasını engellerken Sıla; Amani'nin yardımıyla eve çıkabildi. Şok fotoğrafların üzerine Amani, "Sıla ile arkadaşız. Eşimle de bir problemim yok. Sıla, eşimle arkadaş değil. Kendisiyle bir proje için buluştuk. Ama detayını açıklayamam" diye ilginç bir savunma yaptı.


EVLİ ŞEFLE KAFA KAFAYA
Sıla'nın 2013'ten beri Deniz Mumcuoğlu ile evli olan Amani ile Sarıyer'deki yemek sonrası aracının içinde sarmaş dolaş görüntülenmesi gündeme bomba gibi düştü. Hazer Amani'nin ünlü popçuyla kafa kafaya uyuyakalmış halde görüntülenmesi sonucu gözler, ünlü yemek şefinin "Aramızda hiçbir sorun yok" dediği eşine çevrildi.


Arka koltukta kafa kafaya yatan ikili, patlayan flaşlara ve sorulara bile tepkisizdi.


AHMET KURAL ŞANSLIYMIŞ
zamanki sevgilisi Ahmet Kural ile Ekim 2018'de yaşadığı olaydan sonrası psikolojik destek alan ünlü popçunun bu görüntüleri şaşkınlık yarattı. Sıla, evli yemek şefiyle yakalandığı olay gece sonrası sosyal medyada topa tutuldu. Sıla için "Ahmet Kural, ucuz kurtulmuş" yorumu yapıldı.




Kural'la 7 Mart'ta hakim karşısına çıkacak olan Sıla'yı oyuncunun hayranları "Masken düştü" diye topa tuttu.

Twitter:

Alma Ahmet Kural'ın ahını çıkar aheste aheste.
Bu kadın, şey değil miydi hani; 'Ahmet Kural, beni darp etti' deyip reklam yapan?
Kadına şiddetten mahkemeye başvuran Sıla, başka bir kadına şiddet uyguluyor!
Ahmet Kural'ı değil ama sonunda kendini bitirdi.
Sıla, bayılmış da Hazer Amani niye üzerine kapaklanmış?

​DOĞAN SAVAŞ