Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu ve Engelsiz Yaşam Vakfı'nı şikayet etti!

Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur adliyeye gitti. Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu’yu ve Engelsiz Yaşam Vakfı’nı şikayet etti: “Eşime ait olduğu söylenen ve bağış için satılan eşyalar sahte. Artık yeter” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2019 Güncelleme 13 Ocak 2019, 08:04
Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur, Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu ve Engelsiz Yaşam Vakfı’nı şikayet etti!

İÇİNDEKİLER



Merhum
sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur dün avukatıyla Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gitti. Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu'yu ve Engelsiz Yaşam Vakfı'nı şikayet etti. Muhterem Nur, şikayet dilekçesinde; 8 Ocak günü Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yılın En İyileri Ödül Töreni'nde yapılan açık artırmada eşine ait olduğu iddia edilen gömlek ve yüzüğün sahte olduğunu belirtti.



Yapımcı Mustafa Uslu ve Engelsiz Yaşam Vakfı hakkında "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan şikayette bulunan Nur, savcıya verdiği ifadesinde, "Açık artırma ile satılan yüzük şu an benim parmağımdadır ve ölene dek çıkmayacaktır. Gömlek ise Şanlıurfa'da müzededir. Eşimi kullanıyorlar artık yeter" dedi. Dernek yetkilileri ise yüzük ve gömleğin orjinal olmadığını belirttiklerini söyledi. İddiaları reddetti.




Şarkıcı Ferman Toprak, 23 bin lira ödeyerek imzalı afişin ve yüzüğün sahibi olmuştu.



GÖMLEK VE YÜZÜK KAVGASI
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, tartışmaya neden olan gömleği açık artırmada 10 bin lira ödeyerek satın almıştı.