Hande Erçel annesi Aylin Erçel'i ebediyete uğurladı

Hande Erçel, ‘Kelebeğim’ diye sevdiği annesi Aylin Erçel’i dün ebediyete uğurladı. Kanserle mücadelesini kaybeden anne Erçel’in Zincirlikuyu Camii’indeki cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2019 Güncelleme 13 Ocak 2019, 08:00
Hande Erçel annesi Aylin Erçel’i ebediyete uğurladı

İÇİNDEKİLER



Ünlü
oyuncu Hande Erçel, Cuma sabaha karşı kanserle mücadelesinde yenik düşen annesi Aylin Erçel'i (48) dün son yolculuğuna uğurladı. Hande Erçel, donör olmak istediği ve hastanede bir an bile başından ayrılmadığı annesinin acı haberiyle yıkıldı. Genç oyuncu, yaklaşık 8 aydır tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman annesinin Zincirlikuyu Camii'ndeki cenaze törenine babası Kaya Erçel'in kolunda geldi. Ayakta durmakta zorlanan oyuncuya ablası Gamze Erçel de destek oldu. 25 yaşındaki oyuncu, ablası ve babasıyla annesinin tabutu başında taziyeleri kabul etti.



ACISINI PAYLAŞTILAR
Kelebekleri çok seven annesine 'Kelebeğim' diye seslenen oyuncu ile cenaze törenine katılanların yakalarındaki 'kelebek' şeklindeki rozetler dikkat çekti. Genç oyuncunun annesinin acı haberini alan meslektaşları da cenazeye koştu. Cenaze töreninde Hande Erçel'in eski rol arkadaşları Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk ve Tolgahan Sayışman hazır bulundu. Ayrıca Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Deniz ve Serkan Çayoğlu gibi ünlü simalar da cenazeye katılarak oyuncunun acısını paylaştı.


Popçu Murat Dalkılıç da eski sevgilisi Hande Erçel'i acılı gününde yalnız bırakmadı. Merhume Aylin Erçel, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.



BABASININ KOLLARINDA
Derin üzüntüye boğulan ve sakinleştiricilerle ayakta duran Hande Erçel, camiye babasının kolunda giriş yaptı.



ANNEYE SON DOKUNUŞ
Hayattayken her fırsatta annesine sevgisini dile getiren Hande Erçel, törende de tabutuna dokunup onunla vedalaştı.



DOSTLARI YANINDAYDI

Bursak Sağyaşar - Hatice Şendil



Tolgahan Sayışman

AYDIN HAMZA