Ozan Doğulu, Hera ile ilk kez poz verdi!

Ozan Doğulu, eski eşi Ece Yosmaoğlu’nun Serdar Bilgili ile birlikteliğini fırsat bildi. Ünlü müzisyen, uğruna evliliğini bitirdiği konuşulan şarkıcı Hera ile önceki akşam ilk kez birlikte eğlence çıkışı poz verdi. Doğulu, rahat tavırlarıyla da dikkat çekti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ocak 2019 Güncelleme 12 Ocak 2019, 07:59
Ozan Doğulu, Hera ile ilk kez poz verdi!

İÇİNDEKİLER



Ozan Doğulu,
rahat bir nefes aldı! Ünlü müzisyen, Haziran 2018'de üç çocuğunun annesi 11 yıllık eşi Ece Yosmaoğlu ile boşandı. Evliliğin bitme nedeni olarak ise Doğulu'nun aynı zamanda yapımcısı olduğu şarkıcı Hera ile yasak aşkı gösterilmişti. Seksi şarkıcıyla ilişkisini, aylardır gizleyen Ozan Doğulu, önceki akşam ise itiraf gibi görüntüler sergiledi.


KAÇIŞA SON VERDİ!
Doğulu, Hera'nın önceki gece Nişantaşı New Scotch adlı mekandaki yaş günü partisine katıldı. İki sevgili, mekandan sabaha karşı birlikte çıktı. Gazetecilerin "Boşanmanızın sebebi olarak Hera Hanım gösteriliyor. Neler söyleyeceksiniz?'' sorusuna gülerek karşılık veren müzisyen, "İlişkiniz hayırlı olsun" diyen muhabirlere ise kafasını sallayarak teşekkür etti. Ozan Doğulu'nun aylar sonra yaptığı bu sessiz aşk itirafı ise "Ünlü müzisyen, eski eşi Ece Yosmaoğlu'nun işadamı Serdar Bilgili ile yeni bir aşka yelken açması üzeine Hera'yla kaçışına son verdi" yorumları yaptırdı. Bu arada Yosmaoğlu, yaklaşık 2 aydır aşk yaşadığı sosyetik işadamı Bilgili ile yeni yılı da Amerika'da birlikte karşılamıştı.


Üç çocuk annesi Ece Yosmaoğlu, 2019'a yaklaşık iki aydır aşk yaşadığı Serdar Bilgili ile Amerika'da "Merhaba" dedi.



Doğulu ile Hera'nın yasak aşkı, Eylül 2018'de TAKVİM tarafından Bodrum'da belgelenmişti.

​DOĞAN SAVAŞ