Senin için Boldi! TJK, Bold Pilot için 13 Haziran'da yarış düzenleyecek

‘Bizim İçin Şampiyon’ filminde; efsane yarış atı Bold Pilot anlatıldı. Film patlama yaptı. Bunun üzerine TJK, Bold Pilot için 13 Haziran’da yarış düzenleme kararı aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ocak 2019 Güncelleme 09 Ocak 2019, 07:58
Senin için Boldi! TJK, Bold Pilot için 13 Haziran’da yarış düzenleyecek

İÇİNDEKİLER



Efsane
yarış atı Bold Pilot ile onun bir araya getirdiği jokey Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki aşkı anlatan 'Bizim için Şampiyon' filmi, izleyen herkesi derinden etkiledi. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın üstlendiği başrollerini Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan'ın paylaştığı film, çok sevildi. Bold Pilot hayattayken izleme keyfine ulaşanlar, eski günleri yad etti. Pilot'ı ilk kez izleyen gençler ve çocuklar ise efsane ata büyük bir sevgi besledi. Bold Pilot, Google'da da en çok arananlar listesine girdi.


İKİ MİLYONA YAKLAŞTI
Vizyonun 2. haftasında birinciliğe oturan Şampiyon, 5. haftada da seyirci sıralamasındaki liderliğine devam etti. İzlenme sayısı 1 milyon 600 bin seyirciyi geçti. Bu ilgiyi gören Türkiye Jokey Kulübü ise rekortmen at için 13 Haziran'da 'Bold Pilot Koşusu' düzenlemeye karar verdi. Yarışların her yıl tekrarlanması da gündeme geldi. Bu haberi öğrenen jokeyler, şimdiden büyük bir heyecanla çalışmalara girişti...


REKORU KIRILAMADI
Rekortmen yarış atı Bold Pilot, katıldığı 30 yarışın 21'ini kazandı. At yarışları tarihindeki en iyi yüzdelerden birini yakaladı. 1996 yılında Gazi Koşusu'nda yaptığı 2.26.22'lik derece ise halen kırılamadı.



Filmde Begüm Atman ve Halis Karataş'ın aşkı anlatılıyor. Çifti, Ekin Koç ile Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.