Ata Demirer, Şeyma Baday ile Cihangir'de bir mekanda 13 saat oturdu

Komedyen Ata Demirer, önceki gün Cihangir’deki bir mekanda kendisinden 25 yaş küçük oyuncu Şeyma Baday’la 13 saat oturdu. Öğleden sonra 1’de koyu bir sohbete koyulan ikili, mekandan gece 2’de ayrıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ocak 2019 Güncelleme 09 Ocak 2019, 07:58
Ata Demirer, Şeyma Baday ile Cihangir’de bir mekanda 13 saat oturdu

İÇİNDEKİLER



Son
dönemde Türk Sineması'ndaki kriz nedeniyle canı sıkılan Ata Demirer, önceki gün moral turundaydı. Cihangir'deki Jash adlı mekana giden ünlü komedyenin yanında Şeyma Baday adlı oyuncu vardı. İkili, öğleden sonra 13.00'da gittikleri mekanda gece 02.00'ye kadar oturdu. 21 yaşındaki genç oyuncuyla koyu bir sohbete dalan Demirer'in çıkışta keyfi yerindeydi.



KENDİ REKORUNU KIRDI
Mekanda baş başa 13 saat oturan ikilinin samimiyeti ise kafa karıştırdı. İçeriden ilk çıkan Demirer oldu. 46 yaşındaki komedyen, "Koyu sohbete daldık, zamanı unuttuk" diye espri yaptı. Şeyma Baday ise mekanı komedyenden sonra terk etti. Güzel oyuncu, çıkışta flaşların patladığını görünce panikle içeri kaçtı. Bir süre gazetecilerin gitmesini bekleyen genç oyuncu, çaresiz kapıya çıktı.




Hızla bir taksiye atlayan Baday, "Ata ile dost yemeği yedik. Sadece arkadaşız" dedi. Görüntü vermek istemeyen Baday, ünlü komedyenle baş başa çıktığı yemekten fotoğraf paylaşmayı ise ihmal etmedi. Güzel oyuncunun bu hamlesine rağmen panik yapmasına bir anlam verilemedi. Bu arada daha önce de aynı mekanda saatlerce oturan Ata Demirer, önceki akşam restoranda 13 saat kalarak kendi rekorunu kırdı.

DOĞAN SAVAŞ