76. Altın Küre Ödülleri’nin yıldızı Irina Shayk oldu!

Önceki akşam ABD’deki Altın Küre Ödülleri’ne ünlü model İrina Shayk damga vurdu. Rus model, aşkı Bradley Cooper’ın papyonunu düzeltip ona her zaman destek olduğunu kanıtladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ocak 2019 Güncelleme 08 Ocak 2019, 07:59
76. Altın Küre Ödülleri’nin yıldızı Irina Shayk oldu!

İÇİNDEKİLER



Bu
yıl 76.'sı gerçekleşen Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri, önceki akşam ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki törenle sahiplerini buldu. Los Angeles'taki The Beverly Hilton Oteli'nde gerçekleşen ödül törenine yıldız yağdı. Bugüne kadar birlikte görüntü vermekten kaçınan dünyaca ünlü Rus top model İrina Shayk ile sevgilisi ABD'li oyuncu ve yönetmen Bradley Cooper, gecede bu kuralı bozdu.



GECENİN YILDIZLARI
Kızları Lea'yı geçen yıl kucaklarına alan ikili, kırmızı halıda da mutluluklarını gözler önüne serdi. Ünlü çift, sempatik tavırlarıyla ilgi odağı oldu. Güzel modelin 3 buçuk yıldır birlikte olduğu Cooper'a aşk dolu bakışları geceye damga vurdu. Hatta Shayk bir ara aşkının papyonunu düzellti. 33 yaşındaki modelin bu tavırları da "Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır" dedirtti.



Yıllardır objektiflerden uzak duran ikili, kırmızı halıda birbirlerine attıkları aşk dolu bakışlarla herkesi kendilerine hayran bıraktı.

YAŞLI KURTLAR ÖDÜLLENDİ
ABD'li aktör Michael Douglas, Komedi/ Müzikal dalında 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü aldı. Geceye güzel eşi Catherine Zeta-Jones ile katılan 74 yaşındaki oyuncu, ödülünü 102 yaşındaki babası Kirk Douglas'a ithaf etti.



BAŞARISI TAÇLANDI
Oscar ödüllü 69 yaşındaki oyuncu Jeff Bridges, gecede Yaşam Boyu Başarı ödülüyle onurlandırıldı.



ÇİFTE KUMRULAR
Geçtiğimiz günlerde evleneceklerini açıklayan Heidi Klum ile kendisinden 16 yaş küçük aşkı müzisyen Tom Kaulitz, gecede çifte kumrular gibiydi. 44 yaşındaki Alman model, aşkıyla böyle poz verdi.



Gecede şıklık yarışı yaşandı. Penelope Cruz, Ralph&Russo tasarımı elbisesiyle çok şıktı.



Nicole Kidman da Michael Kors imzalı kıyafetiyle büyüledi.



LEOPAR AKIMINA UYDU
Anne Hathaway, kırmızı halıda son dönemin modası leopar desenli Elie Saab elbisesiyle boy gösterdi.



TERCİHİ SİYAH-BEYAZ
Charlize Theron, Dior imzalı siyah-beyaz elbisesiyle sade bir şıklık sergiledi.



CESUR GÜZELLER
ABD'li yıldız Halle Berry ile İngiliz aktris Rosamund Pike, derin göğüs dekolteli kıyafetleriyle cesaretlerini konuşturdu.



BOYNUNDA SERVET TAŞIDI
Lady Gaga, 'Shallow' filminde seslendirdiği 'A Star is Born' parçasıyla 'En İyi Orijinal Film Şarkısı' ödülünü aldı. Gaga, 5 milyon dolarlık kolyesiyle de göz kamaştırdı.



OSCAR'A GÖZ KIRPTI
Törende 'En İyi Film' seçilen 'Bohemian Rapsody'nin başrolü Rami Malek, 'En İyi Oyuncu' ödülünü kucakladı. Oyunculuğuyla alkış alan Malek, Oscar'a göz kırptı.