Hadise'den şok hareket! Hadise terbiye sınırını aştı

Kıyafetleri eleştirilen Hadise’den şok tepki! Önceki gün şapkayla poz veren popçu, kıyafetini beğenmeyenlere orta parmak hareketi yaptı. Terbiye sınırlarını aşan Hadise’ye eleştiri yağdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ocak 2019 Güncelleme 04 Ocak 2019, 07:59
Hadise’den şok hareket! Hadise terbiye sınırını aştı

İÇİNDEKİLER



Altın Kelebek'teki
kıyafeti eleştirilince küplere binen Hadise, işi iyice abarttı. Yılbaşı tatili için Paris'e giden popçu, fötr şapkayla pozunu Instagram'da paylaştı. Poz verirken orta parmağını kaldıran şarkıcı, paylaşımına "Beğenmeyenler fotoğrafa zoom yapsın. Onlara güzel bir hediyem var" notu düşerek ağızları açıkta bıraktı. Bu olay hareket üzerine Hadise'ye "Kıyafet değil ama bu hareket senin gibi bir sanatçıya yakışmadı" yorumu geldi.



SAVUNMASI DAHA KOMİK
Popçunun çirkin parmak hareketine eleştiri yağdı. 33 yaşındaki şarkıcı, şu sözlerle ise kendini savundu: "Benim sanatçı olmam, insan olduğum gerçeğini değiştirmiyor. Bana küfürlü mesaj yazanlara 'Bu şekilde yorum yapmanız skandal' dediğinizi duymadım. İnsanlar, sosyal medyayı bu kadar ciddiye almasa, eğlenmek için yapılanlar bu kadar sorgulanmasa…" Hadise'nin bu komik savunması da tepki çekti.