İvana Sert gönlünü Tarhan Telli'ye kaptırdı! İvana Sert yeni yıla yeni aşkıyla girdi

Can Çelebi ile aşkı 15 gün önce biten İvan Sert’in ayrılık acısı kısa sürdü. İkoncan, gönlünü geçtiğimiz aylarda eşinden boşanan motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli’ye kaptırdı. İkoncan, yeni yıla da aşkıyla Dubai’de girdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2019 Güncelleme 02 Ocak 2019, 07:58
İvana Sert gönlünü Tarhan Telli’ye kaptırdı! İvana Sert yeni yıla yeni aşkıyla girdi

İÇİNDEKİLER



Sosyetik
rallici Can Çelebi ile 3 yıllık ilişkisini evlilik baskısından bunaldığı iddiasıyla iki hafta önce bitiren İvana Sert, yeni yıla aşkla girdi. Ünlü ikoncan, eski eşi işadamı Yurdal Sert'ten olan oğlu Ateş'le yılbaşı tatili için Dubai'ye gitmişti. Ünlü tasarımcı, yılbaşı akşamı yaptığı paylaşımla da ayrılık acısını kısa sürede atlattığını gözler önüne serdi. Sert, dünyaca ünlü motosiklet markası TT Custom Choppers'in sahibi Tarhan Telli ile aşk pozunu kalp emojisiyle Instagram'da paylaşıp yeni ilişkisini ilan etti.


EVLİLİĞİN BİTME SEBEBİ Mİ?
Eşi Burcu Hanım'la 4 yıllık evliliğini birkaç ay önce bitiren Telli de ünlü ikoncanla aşk karesini takipçileriyle paylaştı. Kendi yarattığı markasıyla dünya çapında üne kavuşan bir çocuk babası Telli'nin boşanmadan hemen sonra gönlünü İvana Sert'e kaptırması ise "Yoksa evliliği İvana mı bitirdi?" sorusunu akıllara getirdi. 39 yaşındaki ikoncanın, Hollywood starlarının tercih ettiği motosikletleriyle hatırı sayılır bir servete ve şöhrete sahip olan Telli ile yaşadığı ilişki ise "İvana'ya aşk piyangosu vurdu" yorumunu da beraberinde getirdi.




Telli, oğlunun annesi Burcu Hanım'la 4 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda noktaladı.