Ünlüler firarda | Şeyma Subaşı'na Fransız DJ Guido Senia eşlik ediyor

Yılbaşı tatilini dört güne çıkaran ünlüler, yurt dışına kaçtı. Şeyma Subaşı’nın tercihi Meksika olurken; İvana Sert, Dubai’ye; Özge Özpirinçci de Afrika’ya gitti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Aralık 2018 Güncelleme 29 Aralık 2018, 08:02
Ünlüler firarda | Şeyma Subaşı’na Fransız DJ Guido Senia eşlik ediyor

İÇİNDEKİLER



Magazin
ve sosyete dünyasının ünlü isimleri, yeni yılın ilk gününün salıya denk gelmesiyle, yılbaşı tatilini dört güne çıkardı. Yasemin Özilhan, Çağla Şıkel ve Bensu Soral gibi yıldızlar; yılbaşı akşamını evlerinde geçirmeyi planlarken ünlülerin büyük bir kısmı İstanbul'dan kaçtı. Bu isimlerden biri de Şeyma Subaşı'ydı.


Eski eşi Acun Ilıcalı'dan olan kızı Melisa ile soluğu Meksika Tulum'da alan 28 yaşındaki Subaşı, konaklamak için de dünyaca ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın otel haline dönüştürülen okyanus kıyısındaki malikanesini tercih etti. Geceliği 900 dolarlık otelde tatil yapan Şeyma Subaşı'na daha önce de birçok defa tatile çıktığı ve evli olduğu söylenen Fransız DJ Guido Senia eşlik ediyor.


PHUKET KLASİĞİ
Semiramis Pekkan, uzun yıllarki geleneğini bozmadı. Pekkan, yeni yılı eşi Gulu Lalvani ile Tayland Phuket'te karşılayacak.


MACERA DOLU AFRİKA
Özge Özpirinçci ile aşkı Burak Yamantürk, birkaç gün önce gittikleri Afrika'daki Botsvana'da 2019'da 'Merhaba' diyecek...


AİLE BOYU KAYAĞA
Güzel oyuncu Zeynep Beşerler, dün eşi Emir İçgören ve oğlu Kerem ile İsviçre'de kayak tatiline çıktı.


ZEYNEP SEYAHAT SEVER
Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel ve ailesi, şu sıralar Dubai'de tatilde... Güzel yenge de dün çöl safarisi yaptıkları sırada küçük kızı Yeda ile böyle poz verdi.


KIŞ ORTASI DENİZ
Sosyetik ikoncan İvana Sert, dün Instagram'da paylaştığı bu fotoğrafla Türkiye'deki takipçilerini kıskandırdı. Oğlu Ateş'le Dubai'ye giden ikoncan, denizin tadını çıkarırken de böyle fotoğraf çekti.



AKŞAM GÜNEŞİ GÜZELE VURDU
Burcu Esmersoy, 2019'u karşılamak için eşi Berk Suyabatmaz ile New York'a gitti. Güzel sunucu, ABD'de böyle şık bir görüntü sergiledi.


HAVALI POZLARA DEVAM
Her fırsatta tatile çıkan Hacı Sabancı ile aşkı Nazlı Kayı, yine kural bozmadı. Sosyetik çift, uçakta böyle poz verdi.


JET-SETLE ABD'DE ŞENLENDİ
Hayatını Amerika'da sürdüren Begüm Şen, önceki gün soluğu dünyaca ünlü yıldızların da müdavimi olduğu ABD'nin lüks tatil bölgesi Aspen'de aldı.


KARTALKAYA ÖZLEMİ SONA ERDI
Türkiye eski güzeli Özlem Kaymaz, yılbaşı tatili için dün Kartalkaya'ya gitti. Kaymaz, kıyafetlerini giyip hemen de kayak keyfi yaptı.