Sınır ötesi tesadüf! Mustafa Sandal, Melis Sütşurup’la yeni bir aşka yelken mi açtı!

Boşandıktan sonra sürekli farklı isimlerle anılan Mustafa Sandal, iddiaya göre Melis Sütşurup’la yeni bir aşka yelken açtı. İkili, geçtiğimiz hafta aynı gün ve saatlerde Milano’da tatildeydi. Musti'nin ‘Tayland’a gidiyorum’ dedikten bir gün sonra ise sosyetik güzelin Tayland’dan paylaşım yapması, aşk iddiasını güçlendirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2018 Güncelleme 27 Aralık 2018, 07:58
Sınır ötesi tesadüf! Mustafa Sandal,  Melis Sütşurup’la yeni bir aşka yelken mi açtı!

İÇİNDEKİLER



Sırp
şarkıcı Emina Jahovic'le 10 yıllık evliliğini Haziran'da bitirdikten sonra aşk hayatında gaza basan Mustafa Sandal'ın hızına yetişilmiyor. Boşanma sonrası adı pek çok isimle anılan Musti, iddiaya göre şimdi de gönlünü Melis Sütşurup'a kaptırdı. Bir süredir gizli gizli görüşen 48 yaşındaki popçu ile 29 yaşındaki butik sahibi sosyetik güzelin buluşma adresi ise yurt dışı…


TEMKİNLİ DAVRANIYORLAR...
Ünlü popçu, kendi gibi başından bir evlilik geçen Sütşurup'la geçtiğimiz hafta İtalya'nın Milano kentinde buluştu. İlişkilerinin ortaya çıkmaması için ayrı ayrı paylaşım yapan ikilinin bombası ise Sütşurup'un dün Tayland'a gitmesiyle patladı. Musti, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte yeni şarkısının klibini Tayland'da çekeceğini duyurmuştu.


Ünlü sanatçının bu açıklamasından bir gün sonra ise Sütşurup'un Tayland'dan paylaşım yapması "Tesadüfün böylesi" dedirtti. İtalya'nın ardından Güney Doğu Asya ülkesinde buluşan ikiliden, sosyetik güzelin başarılı popçudan daha önce yola çıkmış olması da "Temkinli aşıklar" yorumu yaptırdı. Son altı ayda beş farklı güzelle yakınlaştığı iddiasıyla manşetleri süsleyen Mustafa Sandal'ın kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup'la aşkını itiraf edip etmeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.


YENİ ADRES TAYLAND
Aynı günlerde Milano'da olan ikili, aynı saatlerde aynı yerlerden paylaşım yaptı. Musti, geçtiğimiz gün ise "Tayland'da klip çekip tatil yapacağım" derken Melis Sütşurup, dün Bangkok'tan paylaşım yaparak aşk dedikodularını alevlendirdi.

DOĞAN SAVAŞ