Hadise'nin ayak oyunu ortaya çıktı! Hadise'nin biletsiz konserde sakatlığı geçti...

8 Aralık’taki Bostancı konserini ‘Ayağım sakat’ diyerek iptal eden Hadise’nin ayak oyunu ortaya çıktı. Biletli konsere ilgi olmayınca konseri iptal ettiği öne sürülen popçu, 27 Aralık’ta Mersin’deki halka ücretsiz bir konserde sahne alacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2018 Güncelleme 25 Aralık 2018, 07:58
Hadise’nin ayak oyunu ortaya çıktı! Hadise’nin biletsiz konserde sakatlığı geçti...

İÇİNDEKİLER



Hadise Açıkgöz,
soyadının hakkını yine verdi. Ünlü şarkıcı, 8 Aralık'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği konserini ayağındaki sakatlığını gerekçe göstererek iptal etti. Ancak popçu, Temmuz'da ayağının çatlamasından birkaç gün sonra Almanya konserine atelle çıkmıştı. Daha önce de Bostancı konserini son anda iptal eden seksi popçuya, "Yoksa biletler satılmadı mı?" tepkisi gelmişti.



'175 BİN LİRA ALACAK' İDDİASI
Eleştirileri duymazdan gelen Hadise, yeni bir konser anlaşmasına imza attı. Popçunun 27 Aralık'ta Mersin'deki bir açılışta konser vereceği ortaya çıktı. İşin ilginç yanı ise konserin halka ücretsiz olmasıydı. Tarsus'taki bir gösteri merkezinin açılışında sahne alacak olan ünlü popçunun bu hamlesi ise "Hadise, seyirciyi garanti edince sakatlığını umursamadı" yorumunu da beraberinde getirdi.



BU İLK UYANIKLIĞI DEĞİL!
Hadise'nin Mersin konserinden ise 175 bin lira alacağı öne sürüldü. Bostancı konserini iptal ederek İstanbullu hayranlarını hayal kırıklığına uğratan popçunun Mersin'de sahne alacak olması da "Hadise'nin ayak oyunu" dedirtti.


Bu arada ünlü popçunun bu, ilk konser uyanıklığı değil. Hadise, geçtiğimiz yıl da boş koltuklara şarkı söylememek için 4 Kasım'daki Bostancı Gösteri Merkezi konserini son anda iptal etmişti. Hatta popçunun Şubat'ta da bir konserine ilgi gösterilmediği için biletler fırsat sitesine düşmüştü.