Kıvanç Tatlıtuğ yine hayvanseverlerin hedefinde! Kıvanç Tatlıtuğ kedisini sattı mı?

Köpeği Mars’ın kulaklarını kestiği iddiasıyla hayvanseverlerin tepkisini çeken Kıvanç Tatlıtuğ, yine hedefte! Ünlü oyuncu, bu kez de Mars’ın eve sokmadığı ‘Sekiz’ adlı kedisini 3 bin dolara başkasına sattığı iddiasıyla hayvanseverleri kızdırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2018 Güncelleme 22 Aralık 2018, 07:57
Kıvanç Tatlıtuğ yine hayvanseverlerin hedefinde! Kıvanç Tatlıtuğ kedisini sattı mı?

İÇİNDEKİLER



A
merican Staffordshire Terrier cinsi köpeği Mars'ın kulaklarını 'yakışıklı olsun' diye kestiği iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ, yine hayvanseverleri kızdırdı. "Mars'ın kulakları aldığımda kesikti. Ben hayvanseverim. İspatlarsanız oyunculuğu da bırakırım" diyerek iddiayı yalanlayan Tatlıtuğ'un şimdi de kedisini 'para' karşılığı sattığı öne sürüldü.



İNDİRİM DE YAPMIŞ
'Magazinn.com' adlı internet sitesinin iddiasına göre Tatlıtuğ, köpeği Mars'ın eve sokmadığı 'Sekiz' adlı tekir kedisini geçtiğimiz aylarda gözden çıkardı! Kedisi için öncelikle 8 bin dolar istediği öne sürülen oyuncu, alıcı bulamayınca iddiaya göre 'Sekiz'i 3 bin dolara yani 15 bin 900 liraya Kaan adlı bir hayvansevere sattı.



Yine internet sitesinin iddiasına göre her şey, bir buçuk yaşındaki kedinin yeni sahibinin arkadaşının 'Sekiz' ile fotoğrafını Instagram'da paylaşmasıyla ortaya çıktı. Kaan adlı kişinin Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer gibi kediyle çektiği fotoğrafın altına 'Mr. 8' diye yazması dikkat çekti.


Bu iddia, hayvanların parayla satılması yerine barınaklardan sahiplenilmesini savunanların tepkisini çekti. Pek çok kişi "Kıvanç, şimdi Mars oldu" diye oyuncuyu eleştirdi. Şimdi gözler Tatlıtuğ'a çevrildi.