Sinem Güven'in kızı Defne, kanser hastası Gamze için moral kampanyası başlattı

Sinem Güven’in kızı, koca bir yüreğe sahip olduğunu kanıtladı. Kanseri yenen 11 yaşındaki Defne, kendisiyle aynı kaderi yaşayanlara umut oldu. Defne, kanser hastası Gamze’ye destek için sosyal medyada moral kampanyası başlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Aralık 2018 Güncelleme 16 Aralık 2018, 07:59
Sinem Güven’in kızı Defne, kanser hastası Gamze için moral kampanyası başlattı

İÇİNDEKİLER



Sinem Güven'in
kanseri yenen 11 yaşındaki kızı Defne, kendisiyle aynı kaderi yaşayanlara umut oldu. Lösemiden azmi sayesinde kurtulan küçük kız, kanser hastası yaşıtları için kolları sıvadı. Hastalıkla mücadelesini Instagram'da duyuran Defne, diğer kanser hastalarına "Siz de başarabilirsiniz" mesajı vermişti.


'SENİ SEVİYORUM GAMZE'
Küçük kız, kendisi gibi kanserle savaşan Gamze Aydoğan'a destek olmak için sosyal medyada güzel bir harekete imza attı. Adına fan sayfaları açılan Defne, takipçilerinden "Gamze'yi etiketleyip çektiğiniz videoyla onu çok sevdiğinizi söyleyin" ricasında bulundu. Defne'nin Gamze için moral çağrısı kısa sürede karşılık buldu. Çok sayıda kişi, küçük kıza moral vermek için "Seni seviyorum Gamze" mesajının yer aldığı videoları paylaştı.


'DUALARIM SENİNLE'
Bu çağrıya kulak veren isimler arasında oyuncu Ayşe Tolga ile Alper Kul da vardı. Tolga, yakın dostu Sinem Güven sayesinde haberdar olduğu Gamze'ye "Dualarım seninle. Bir an önce iyileş ve birlikte vakit geçirelim" diye mesaj gönderdi. Küçük kız, kendisine gönderilen bu mesajlarla sevinçten havalara uçtu.



ÇIĞ GİBİ DESTEK
Defne'nin yaşıtı Gamze için başlattığı moral kampanyası çığ gibi büyüdü. Binlerce kişi, küçük kıza sevgi gösterisinde bulundu. Oyuncu Ayşe Tolga da video çekerek Gamze'ye moral verdi.