Şahan Gökbakar sosyal medyaya güldürdü! Şahan Gökbakar Tarkan'ı ti'ye aldı

‘Recep İvedik 6’ için geri sayan Şahan Gökbakar, gişeden önce sosyal medyada güldürdü. Komedyenin, dün Tarkan’ın videosunu kendince yorumladığı paylaşımı olay yarattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Aralık 2018 Güncelleme 15 Aralık 2018, 07:58
Şahan Gökbakar sosyal medyaya güldürdü! Şahan Gökbakar Tarkan’ı ti’ye aldı

İÇİNDEKİLER



S
on filmi 'Recep İvedik 6'nın Türkiye'deki çekimlerini ve Almanya'daki montajını tamamlayan Şahan Gökbakar, rahat bir nefes aldı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü komedyen, her zamanki mütevazı tavırlarıyla dikkat çekti. Basın mensuplarını fark edince elektrikli aracını yolun kenarına park edip gazetecilerle sohbet eden Şahan Gökbakar, tavrıyla takdir topladı.


ÇEKİME DEĞİL TUVALETE
Ünlü komedyen, dün ise bombayı sosyal medyada patlattı. Şahan'ın gündeminde bu kez geçtiğimiz gün çektiği videosuyla olay yaratan Tarkan vardı. Megastar'ın "Sabahın bu erken saatinde nereye gidiyorum acaba?" dediği videosunun benzerini çeken ünlü komedyen, takipçilerine kahkahalar attırdı. Evinin banyosundan çektiği videoda Tarkan gibi kısık sesle konuşup öpücük atan şovmen, "Şahan'dan mega taklit" dedirtti.



TARKAN'I Tİ'YE ALDI
Ünlü komedyen, geçtiğimiz gün Tarkan'ın sosyal medyada olay yaratan videosunu ti'ye aldı. Megastar gibi kısık sesle konuşan Şahan, "Sabahın bu erken saatlerinde tuvalete gidiyorum" diyerek güldürdü!