Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e 'baba' hediye! Fahriye Evcen'e 1 milyon liralık cip

Burak Özçivit, yaptığı jestle oğullarına 5 aylık hamile olan eşi Fahriye Evcen’in ayağını yerden kesti. Ünlü oyuncu, eşine 1 milyon liralık Mercedes marka cip aldı. İkili, yeni araçlarıyla da önceki akşam Etiler’de görüntülendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2018 Güncelleme 13 Aralık 2018, 07:59
Burak Özçivit’ten Fahriye Evcen’e ’baba’ hediye! Fahriye Evcen’e 1 milyon liralık cip

İÇİNDEKİLER




E
şinin üzerine titreyen Burak Özçivit, oğullarına 5 aylık hamile olan Fahriye Evcen için kesenin ağzını açtı. Bir süredir Almanya'daki Evcen'in ailesinin yanında olan ikili, önceki gün yurda döndü. Oyuncu çift, soluğu da Etiler'deki bir mekanda aldı. Baş başa yemek yiyen ikili, çıkışta objektife yansıdı. Kilo aldığı gözlenen güzel oyuncu, "Bebeğimiz çok sağlıklı, çok mutluyuz" diye konuştu. Babalık heyecanı yaşayan Özçivit ise "İnanılmaz güzel bir duygu, tarifi yok. Erkek olacağını duyduğum anda çok farklı duygular hissettim" dedi. Çift, araçlarına yöneldiği sırada Özçivit'in eşine aldığı hediye de ortaya çıktı.



BONKÖR BURAK İŞ BAŞINDA
Rol aldığı dizi ve filmlerle Türkiye'nin en çok kazanan oyuncularından olan Burak Özçivit'in eşine hamilelik hediyesi olarak 1 milyon lira değerinde Mercedes marka lüks bir cip aldığı öğrenildi. Bugüne kadar eşine yaptığı jestlerle adından söz ettiren oyuncu, Evcen'e hediye ettiği lüks ciple de bonkörlüğünü bir kez daha konuşturdu.



DOĞAN SAVAŞ