Kenan İmirzalıoğlu estetik merkezinden çıkarken görüntülendi!

Objektiflerle her zaman barışık olan Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün kural bozdu. Levent’teki bir estetik ve sağlık merkezinden çıkarken görüntülenen 44 yaşındaki oyuncu, otopark kapısını kapattırarak kaçmaya çalıştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2018 Güncelleme 10 Aralık 2018, 07:59
Kenan İmirzalıoğlu estetik merkezinden çıkarken görüntülendi!

İÇİNDEKİLER



U
zun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Levent'te ortaya çıktı. Özel bir estetik ve sağlıklı yaşam merkezinden çıkarken objektife yansıyan 44 yaşındaki oyuncu, kendisini görüntüleyen muhabirleri fark edince panikledi.



Yakışıklı oyuncu, görüntü alınmasını engellemek için lüks cipini polikliniğin otoparkına çektirdi. Bununla da yetinmeyen İmirzalıoğlu, görevlilere otopark kapısını da kapattırdı. Ancak ünlü oyuncu, yine de görüntülenmekten kurtulamadı. Her zaman objektiflerle barışık olan İmirzalıoğlu'nun estetik ve sağlık merkezini arka kapıdan terk etmesine ise bir anlam verilemedi.


YENİ PROJE HAZIRLIĞI...
Kendinden 10 yaş küçük eşi Sinem Kobal'la 2 buçuk yıldır mutlu bir evliliği olan ve bir süredir ekranlardan uzak kalan İmirzalıoğlu'nun polikliniğe gizlice gitmesi ise yeni bir proje için küçük estetik operasyonlar geçirdiği iddiasını beraberinde getirdi.

AYDIN HAMZA