Sıla gecelere aktı! Ahmet Kural'la ilgili soruları yanıtlamadı

Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü söyleyen Sıla, ayrılıktan sonra ilk kez fotoğraflandı. Muhabirleri görünce kasılan ünlü şarkıcının suratı asıldı. Mahkemeyle ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2018 Güncelleme 09 Aralık 2018, 07:59
Sıla gecelere aktı! Ahmet Kural’la ilgili soruları yanıtlamadı

İÇİNDEKİLER



Eski
sevgilisi Ahmet Kural tarafından dövüldüğünü iddia edip savcılığa giden Sıla, yeniden gecelere aktı... Sıkıntılı günler geçiren ünlü şarkıcı, önceki akşam soluğu müdavimi olduğu Asmalımescit'te aldı. Kız arkadaşlarıyla çıktığı eğlence gecesinde, oyuncu Ahmet Kural ile yaşadığı olayın izlerini silmeye çalıştı. Felekten bir gece çaldı. Yaklaşık üç saat kaldığı mekanda bol bol eğlenen şarkıcının, mekan çıkışı ağzını bıçak açmadı.


GAZA BASTIRDI...
Olaylı bir şekilde ayrıldığı oyuncu Ahmet Kural ve mahkeme süreci ile ilgili sorulan soruların hepsini duymamazlıktan gelen şarkıcı, yalnızca "İyi akşamlar" demekle yetindi. Aracının içine bindiği sırada eline aldığı telefon ile uğraşan şarkıcı, şoförünü hızlı gitmesi konusunda uyararak, Asmalımescit'ten kaçarcasına ayrıldı. Sıla'nın durgun halleri ise dikkatlerden kaçmadı...



Aşklarına ikinci bir şans veren Sıla ve Ahmet Kural, geçtiğimiz ay olaylı bir şekilde yollarını ayırmıştı.



DOĞAN SAVAŞ