Yılbaşında piyango Kenan’a vurdu

1 Ocak’ın Salı gününe gelmesi, otelcileri harekete geçirdi. Yılbaşı sahnesinde yıldızları ağırlayacak olan oteller, 4 günlük paket hazırladı. Turizmciler bu sayede iyi bir gelir elde ederken; sahnelerin en çok kazanan ismi ise Kenan Doğulu olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2018 Güncelleme 08 Aralık 2018, 07:58
Yılbaşında piyango Kenan’a vurdu

İÇİNDEKİLER




Kenan Doğulu,
bu yılbaşında bir ilke imza atacak. Kariyeri boyunca yılbaşı akşamı ilk kez Antalya'da sahne alacak olan ünlü popçu, 2019'a cebini doldurmuş girecek.
Granada Luxury Belek'te sahne alacak olan Doğulu'nun sahne ücretinin 750 bin lira olduğu konuşuluyor. Doğulu, bu paranın 100 bin lirasını orkestrasına dağıtıp 650 bin lirasını da kendi alacak.



TESELLİSİ SAHNEDE
Son dönemde eski sevgilisi Ahmet Kural'a açtığı darp davasıyla gündemde olan Sıla, yılbaşı akşamı Kıbrıs'taki Merit Park Hotel'de sahne alacak. Otelin Sıla konseri dahil 4 günlük konaklama fiyatı ise 4 bin 250 TL'den başlıyor.



İSTANBUL'DA 'MERHABA'
İrem Derici'nin İstanbul Hilton Convention Center'daki yılbaşı konserinin fiyatları; 385 TL'den başlıyor. 8 kişilik loca ise 12 bin 500 TL




FİYATLAR
CAN YAKIYOR
Yılbaşını Sibel Can'la Kıbrıs'taki Concorde Luxury Resort'ta karşılamanın bedeli; 7 bin 800 TL ile 19 bin TL arasında değişiyor. Can'ın sahne ücretinin ise 400 bin TL olduğu konuşuluyor.



SÜPER ÜCRET!
2019'a Kıbrıs'taki Elexus Hotel'deki konseriyle girecek olan Ajda Pekkan'ı dinlemenin bedeli ise hayli tuzlu... Minimum 4 gece kalınması gereken yılbaşı paketinin fiyatı 2 kişilik 11 bin 500 TL'den başlayıp 18 bin TL'ye çıkıyor



239 TL'DEN BAŞLIYOR
Pop Müziği'nin başarılı ismi Hande Yener, yılbaşı akşamını yine çalışarak geçiriyor. İstanbul WOW Hotel'de sahne alacak olan Yener'i dinlemek isteyenler; en az 239 TL ödeyecek. 8 kişilik bistro ücreti ise 5 bin 500 olarak belirlendi.



DEMET&OKAN AYNI SAHNEDE
Pop müziğin en çalışkan isimlerinden Demet Akalın, gelenek bozmadı. Yeni yılı bu sene de sahnede karşılayacak olan Akalın'a yeniden barıştığı Okan Kurt da DJ'lik yaparak eşlik edecek. Eski eşler, toplam 300 bin TL alacak.
Levent'teki Wyndham Grand İstanbul'da sahne alacak olan Demet Akalın konserinin bilet fiyatları; ayakta 200 TL'den başlıyor. Ayakta yemekli biletler ise 450 TL. Locada Akalın'ı izlemenin ücreti ise yemekli bin 250, yemeksiz ise bin lira...