Bold Pilot'un hikayesini anlatan 'Bizim İçin Şampiyon’ filminin galası önceki akşam yapıldı

Efsane yarış atı Bold Pilot’ın hikayesini anlatan ‘Bizim İçin Şampiyon’ filminin galası önceki akşam yapıldı. Jokey Halis Karataş’ın da hazır bulunduğu gala sonu film ekibi, ayakta alkışlandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2018 Güncelleme 07 Aralık 2018, 07:58
Bold Pilot’un hikayesini anlatan ’Bizim İçin Şampiyon’ filminin galası önceki akşam yapıldı

İÇİNDEKİLER



Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ile Ekin Koç'un paylaştığı 'Bizim İçin Şampiyon' filminin galası önceki akşam Zorlu PSM'de yapıldı. Efsane yarış atı Bold Pilot ve onun bir araya getirdiği jokeyi Halis Karataş ile Begüm Atman arasındaki ölümsüz aşkın gerçek hikayesini beyaz perdeye taşıyan Şampiyon'un galasında duygusal anlar yaşandı. Filmde Türkiye Jokey Kulübü eski Başkanı merhum Özdemir Atman'ı; Fikret Kuşkan, kızı merhume Begüm Atman Karataş'ı; Farah Zeynep Abdullah ve eşi şampiyon jokey Halis Karataş'ı ise Ekin Koç canlandırdı. Bugün vizyona girecek olan film, büyük beğeni topladı. Filmin sonunda sahneye çıkan oyuncular ve Halis Karataş ile Atman Ailesi, dakikalar boyunca ayakta alkışlandı...


GURURLUYUZ MUTLUYUZ
Filmin sonunda sahneye çıkan oyuncular ve hikayenin gerçek kahramanı Halis Karataş ileAtman Ailesi, ayakta alkışlandı. Sırayla mikrofona konuşan oyuncular heyecanlarını dile getirirken Karataş ve Atman ailesi, "Ailemizin hem gurur verici hem de hüzünlü hikayesine tanık olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Filmi beğendik. Emeği geçen herkesin eline sağlık" ifadelerini kullandı.


'YÜREKTEN KUTLUYORUM'
Daha önce filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah ile aynı projede yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, gala sonunda "Böylesine emek harcanan bir film için tüm ekibi yürekten kutluyorum" dedi.


AVŞAR KIZI'NDAN KOMŞU DESTEĞİ
Engin Akyürek de galadaydı. Akyürek, 5 yıl önce 'Bir Küçük Eylül Meselesi' filminde başrolü paylaştığı Farah Zeynep Abdullah'a destek verdi.


Galalarda sık görmediğimiz Hülya Avşar ise "Bu filmin ününü çok duydum. Ayvalık'tan komşum olan ailenin filmi; onlara söz verdim ve o yüzden buradayım" dedi.


DOĞAN SAVAŞ