Demet Şener'e şok! Yargıtay Edwina Sponza'ya açılan tazminat talebini reddetti

‘İkinci kadın’ ilan ettiği Edwina Sponza’ya 500 bin liralık tazminat davası açan Demet Şener’e şok! Dünkü duruşmada Yargıtay’ın ‘Sevgiliden manevi tazminat istenemez’ kararının uygulanmasıyla Şener’in tazminat talebi reddedildi. Eski manken duruşmadan eli boş döndü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2018 Güncelleme 30 Kasım 2018, 07:59
Demet Şener’e şok! Yargıtay Edwina Sponza’ya açılan tazminat talebini reddetti

İÇİNDEKİLER



İki
çocuğunun babası İbrahim Kutluay'ın kendisini Edwina Sponza'yla aldattığını öne süren Demet Şener, şok üstüne şok yaşıyor. İhanete uğradığı gerekçesiyle Kutluay'la 11 yıllık evliliğini bitiren Şener, sosyetik yogacıya da 500 bin liralık ikinci kadın davası açmıştı. Aylardır süren davanın dünkü duruşmasında ise Şener, büyük bir hüsrana uğradı. Eski manken ve Sponza'yı duruşmada avukatları temsil etti. Şener'in avukatı, Yargıtay'ın "Sevgiliden (üçüncü kişi) manevi tazminat istenemez" kararı üzerine ikinci kadın davasının duruşmasında şu sözlerle savunma yaptı:


YOGACI RAHAT NEFES ALDI
"Dava konusu evlilik dışı ilişkiden kaynaklı değildir. Davalı müvekkilimin kişilik haklarına saldırmıştır. Davalı, şoförü aracılığıyla müvekkilime iç çamaşırlarını göndermiş ve yazdığı notla 'Bunları eşin aldı' demiştir. Davanın kabulüne karar verilsin." Ancak mahkeme Şener'in talebini reddetti. Bu kararla Sponza, rahat bir nefes alırken; yüklü bir tazminat bekleyen Şener ise mahkemeden eli boş döndü. Bu arada kamuoyunda küçük düşürüldüğünü öne süren Sponza da karşı dava için düğmeye basmıştı...



ŞİMDİ SIRA EDWİNA SPONZA'DA

Demet Şener tarafından 'ikinci kadın' ilan edilen Sponza, Kutluay'la çekilen bu karesinin de Şener tarafından basına sunulduğunu öne sürmüştü. Kişilik haklarının zedelendiğini belirten Sponza, Şener'e karşı açtığı davayı yakından takip ediyor.





İhanete uğradığı gerekçesiyle iki çocuğunun babası Kutluay'la 11 yıllık evliliğini bitiren Şener, duruşmadan bir gün önce de sosyal medyada "Karıya kıza değil, kadınına kızına bakarsan adamsın!" sözünü beğenerek eski eşine gönderme yaptı.