Ahmet Hakan ve Asena Atalay Barcelona'ya gitti! Ahmet Hakan ve Asena Atalay aşk mı yaşıyor?

Gazeteci-yazar Ahmet Hakan ile Asena Atalay, iddiaya göre yeni bir aşka yelken açtı. Hatta ikili, dün birlikte Barcelona’ya gitti. İşin ilginç yanı ise Hakan, eski eşi Caner Erkin’le oğullarının velayeti için savaşan Atalay’ı iki ay önce sert sözlerle eleştirmişti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2018 Güncelleme 29 Kasım 2018, 07:58
Ahmet Hakan ve Asena Atalay Barcelona’ya gitti! Ahmet Hakan ve Asena Atalay aşk mı yaşıyor?

İÇİNDEKİLER



Bu
iddia, magazin gündemine yerleşti! Beşiktaşlı Caner Erkin'le 6 yıllık evliliğini 2016'da olaylı şekilde bitirdikten sonra özel hayatıyla gündemden düşmeyen Asena Atalay, iddiaya göre gönlünü gazeteci Ahmet Hakan'a kaptırdı. 29 yaşındaki Atalay, dün de 51 yaşındaki gazeteci ile Söylemezsem Olmaz'ın iddiasına göre Barcelona'ya uçtu.



SESSİZ KALDILAR...
İkilinin yakınlaşması ise uçaktaki yan yana koltuklara bilet kestirmesiyle ortaya çıktı. Ancak Ahmet Hakan uçağı son anda kaçırınca öğleden sonraki ilk uçağa bilet alıp soluğu Atalay'ın yanında aldı. Bu şok iddianın üzerine gözlerin çevrildiği ikili, suskunluğunu korudu. Bu sürpriz aşk iddiası ise akıllara ilginç bir ayrıntıyı getirdi. Erkin ile Atalay'ın arasındaki velayet davası krizi uzayınca mahkeme çocuğun haklarını korumak için kayyum atamıştı. Bunun üzerine Ahmet Hakan da ikiliyi gazetesindeki köşesinde sert sözlerle eleştirmişti.



KENDİNİZE GELİN: ASENA! CANER!
Ünlü gazeteci, kavgaları yüzünden oğullarına kayyum atanan Erkin ile Atalay'ı şöyle topa tutmuştu: "Çocuğunuza, yavrunuza kayyum atanacak! Önü alınamaz bir travmayla baş başa kalacak. Madem bu çocuğu dünyaya getirdiniz; o zaman gereğini yapın! Bir araya gelip sorunlarınızı çözün! Kısacası kendinize gelin!"



Özel hayatıyla sürekli gündem olan Atalay, Eylül'de de bir saat firmasının yöneticisiyle Bodrum'da teknede TAKVİM objektifine yakalanmıştı.



MAZİSİ ÜNLÜLERLE DOLU
Sık sık davetlerde de boy gösteren Hakan, geçtiğimiz yıllarda Pelin Batu ve Başak Sayan gibi ünlü isimlerle aşk yaşamıştı.