Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın tablo rekabeti!

Şahan Gökbakar ile Cem Yılmaz’ın komedideki rekabeti başka bir boyuta taşındı. Gökbakar, projelerinden servet kazanan Yılmaz gibi sanat eserlerine yatırım yapmaya karar verdi. Ünlü komedyen, dün de yeni aldığı Neşe Erdok imzalı tabloyla sosyal medyada hava attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2018 Güncelleme 28 Kasım 2018, 07:58
Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’ın tablo rekabeti!

İÇİNDEKİLER

Ünlü komedyenler Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar'ın rekabeti tablolara da sıçradı. Filmleri ve stand-up şovlarının yanı sıra reklamlardan da servet kazanan Yılmaz, evini ve ofisini ünlü sanatçıların tablolarıyla donattı.



Cem Yılmaz, sık sık milyonluk tablolarının önünde verdiği pozlarla havasını attı. Sanat aşığı Yılmaz'ın en büyük rakibi Şahan Gökbakar'dan da dün sürpriz bir hamle geldi.



Gökbakar, dünyaca ünlü Türk ressam Neşe Erdok'un bir tablosunu satın aldı. Yaklaşık 70 bin liralık tabloyu ofisine asan komedyen, eserin önüne geçip poz verdi. Bu pozu Instagram'da paylaşan komedyene "Resim koleksiyonu olan Cem'e yeni rakip çıktı" yorumu yapıldı. Gökbakar'ın "Karıcığım, eve astırmadın ya şu güzel eseri, ne diyeyim" diye eşi Selin Gökbakar'a seslenmesi ise güldürdü.