Atv'nin gurur gecesi

Ayaklı Gazete yılın enlerini seçti. Ödüllerin çoğu milyonların kanalı atv’ye geldi. Öykü Gürman En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Esra Erol En İyi Gündüz Kuşağı programı, Cem Öğretir ise En İyi Erkek Sunucu ödüllerini aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2018 Güncelleme 28 Kasım 2018, 07:58
Atv’nin gurur gecesi

İÇİNDEKİLER



Ayaklı
Gazete'nin yılın enlerini seçtiği 7. TV Yıldızları Ödül Töreni'ne ünlüler yağdı... Görkemli tören Altaş Avukatlık'ın sponsorluğunda önceki akşam Raffles İstanbul'da yapıldı. Deniz Akkaya ve Cenk Eren'in sunuculuğunu üstlendiği geceye Alişan, Simge, Ezgi Mola, Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy gibi ünlüler katıldı.


'KARANLIKTAN AYDINLIĞA'
Ödüllerden çoğunu ise atv kaptı. En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü Sen Anlat Karadeniz ile Öykü Gürman kazandı.



En İyi Gündüz Kuşağı Programı ödülü de Esra Erol'da ile Esra Erol'a verildi.


En İyi Erkek Haber Sunucusu ise atv Ana Haber'i sunan Cem Öğretir oldu. Ayaklı Gazete Ödül Töreni, bu kez anlamlı bir projeye de ev sahipliği yaptı. Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve İşbir Yatak'ın, kız çocuklarının eğitimi için hayata geçirdiği "Karanlıklar Aydınlığa" isimli sosyal sorumluluk projesi, ilk defa bu gecede açıklandı. Proje ile İşbir Yatak'ın, lise çağındaki kız çocuklarının eğitimine 5 yıl boyunca destek olacağı vurgulandı...



Gecede sahne alan Bengü, hem şarkıları hem de giydiği kıyafeti ile en çok konuşulan isim oldu.



EZGİ MOLA VE BENGÜ'DEN DÜET
En İyi Youtuber ödülünü alan Ezgi Mola, Bengü ile düet yaptı. İkili, seslendirdikleri şarkı ile ayakta alkışlandı. Mustafa Aksakallı ile aşk dedikodularına karışan Mola, "İlişkim var ya da yok demedim. Eğer el ele fotoğrafımı görürseniz o zaman üzerine konuşuruz" diye konuştu.



SİYAHLARA BÜRÜNDÜLER
Burcu Esmersoy ve Çağla Şıkel, şıklıklarıyla geceye damga vurdu.



EMRAH'A İKİ ÖDÜL BİRDEN
Emrah, hem 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü 'Götür Beni Gittiğin Yere' şarkısıyla da Yüzyılın Şarkısı Ödülü'nü aldı.



TEŞEKKÜR EDERİM
Geceye eşi Buse Varol ile katılan Ali Şan, En İyi Arabesk Fantezi Erkek Sanatçı ödülünü aldı. Çok mutlu olduğunu belirten şarkıcı, töreni düzenleyenlere teşekkür etti.



Mustafa Sandal, Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçı ödülünü aldı.



Dilan Çiçek ise güzelliğiyle göz kamaştırdı.



Hüseyin Altaş - Havva Altaş - Mehmet Altaş