9 yıllık aşk 9 dakikada bitti

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı aşkı, 9 yıldır iyi kötü hep konuşuldu. 28 yaşındaki Subaşı’nın lüks ve çılgın hayatı, sürekli manşetlerdeydi. Olay aşk, Eylül 2017’de nikah masasına taşındı. Son aylarda büyü bozuldu... Popüler çift, dün 9 dakikalık duruşma sonunda evliliklerini noktaladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2018 Güncelleme 27 Kasım 2018, 20:45
9 yıllık aşk 9 dakikada bitti

İÇİNDEKİLER



Aşklarıyla
son 9 yıla damga vuran ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, dün şok bir haberle gündemdeydi... Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Fransa'nın Marsilya kentinde dillere destan bir düğünle evlenen çift, boşanma kararı alarak olay yarattı. Dün öğle saatlerinde Silivri Adliyesi'ndeki Aile Mahkemesi'nde görülen davaya birlikte giden popüler ikili, anlaşmalı olarak tek celsede evliliklerini noktaladı.



'KURTARMAYA ÇALIŞTIK'
Ünlü televizyoncu ile 9 yıllık aşkı Subaşı'nın 1 yıl 2 aylık evliliği, sadece 9 dakikada bitti. Dava sonrası boşandığı eşi Şeyma Subaşı'yla basının karşısına geçen Ilıcalı, şunları söyledi: "Her evlilikte boşanma ve ayrılmak var. Evliliğimizi kurtarmak için birkaç kere denedik ama başaramadık. İkimiz için de hayırlısı buymuş. Üzgünüz ama hayatta bir tek ölüme çare yok. İkimiz için de iyi günler olacak diye düşünüyorum. Severek evlendik ve saygıyla da ayrılıyoruz."



'İHANET YALAN'
Acun Ilıcalı, sosyal medyada çıkan "Birbirlerine ihanet ettiler" iddialarıyla ilgili ise şöyle dedi: "Popülerlik olduğu için iddialar olabilir ama bunlar çok çirkin. Bu konudaki çirkin ve hayali dedikodulara kimse itibar etmesin." Adliye çıkışı tek kelime etmeyen Şeyma Subaşı ise sosyal medya aracılığıyla ihanet iddialarını "Böyle bir şey asla yok. Acun benim dostum ve hep öyle kalacak" diyerek yalanladı.



AYLIK 125 BİN TL NAFAKA
Dünya çapında katıldığı Burning Man gibi festivaller, Miami- Dominik ve İstanbul arasında geçen lüks hayatıyla sürekli olay olan Subaşı'nın Ilıcalı'dan alacağı nafaka da belli oldu: Aylık 125 bin TL nafaka, 10 milyon TL değerinde bir ev.



İLK İŞ KAFESİNE KOŞTU
Subaşı, adliyeden çıkar çıkmaz soluğu Bebek'teki Healthyish isimli kafesinde aldı. Ilıcalı, boşanma sonrası bu gözde kafede eski eşiyle ortak olmaya devam edecek...



KUTUDAN EVLİLİK ÇIKTI
1990 doğumlu Subaşı, 2009'da Ilıcalı'nın sunduğu 'Var Mısın Yok Musun?'a katıldı. O dönem evli olan ünlü televizyoncu, Şeyma Subaşı aşkı uğruna evliliğini bitirmişti.



İkilinin 5 yaşındaki kızları Melisa'nın velayeti annede kaldı.



DEREN TALU: ACUN BEY, ANNE VE BABAMIN ARKADAŞIDIR
22 yaşındaki Deren Talu, sosyal medyadaki yasak aşk iddiasına sert çıktı: "Çok kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı, annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez 'merhaba' demişimdir. İddia edilen ilişkiler, hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir! Bu iddiaları üretenleri nefretle kınıyorum."



DEFNE SAMYELİ: HAYATLARIMIZDA BÖYLE ÇİRKİNLİKLER YOK
Deren'den sonra anne Defne Samyeli'den de sert çıkış geldi: "Dedikodu, iftira ve sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik! Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım Deren'in adını karıştırmaya çalıştıkları, tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz."

AYDIN HAMZA