Mustafa Sandal'dan Serel Yereli çıkışı

Mustafa Sandal, Serel Yereli ile çıkan aşk haberleri için ‘Altın Kelebek adaylığımdan çekildiğim için intikam alınıyor’ çıkışı yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2018 Güncelleme 20 Kasım 2018, 07:59
Mustafa Sandal’dan Serel Yereli çıkışı

İÇİNDEKİLER



Emina Jahovic'le
10 yıllık evliliğini Haziran'da bitiren Mustafa Sandal'ın adı geçtiğimiz günlerde genç şarkıcı Serel Yereli ile anılmıştı. Oğullarıyla İngiltere'ye giden Musti, Londra'da müzik çalışmaları yapan 22 yaşındaki Yereli ile buluşunca 48 yaşındaki popçu için Hürriyet gazetesinde "Mustafa kendini dağıtacak yaşı geçti" haberi yer aldı.



'YOK ARTIK!'
Daha önce Pantene Altın Kelebek adaylığından çekildiğini açıklayan Sandal, aşk haberinin de bu yüzden bilinçli yapıldığını şu sözlerle ima etti: "Tüm bunlar 'tören adının başında' sponsor firmanız olduğu ve ismimizin dünyada görülmemiş şekilde ticari firmanın sitesinde 'bedavadan' kullanılması sebebiyle ödül töreni adaylığınızdan çekildiğim için mi? Sevgili Hürriyet magazin ekibi, 24 yıllık Mustafa Sandal markasına böyle mi zarar vereceksiniz? Yok artık! Sanatçıları ayakta tutan en önemli değer; müziğini alkışlayanların verdiği güçtür, bunu bir yere yazın. Kalemini kullanıp 'Sen misin törenimize gelmeyen. Al sana algı operasyonu' diyenlerin devri geçti."



GENCECİK BİR KIZA YAPILMAZ!
Serel Yereli de Musti ile aşk iddiasına şöyle öfke kustu: "Bu cidden çok ayıp. Yok artık ya! 22 yaşındayım ve hayat tarzım için iki çocuk babası bir insanla bu şekilde bir dedikodunun içinde olmak beni ve ailemi üzer. Bir fotoğrafa bu yorumu yapmak, resmen sapıklık."