Davet savaşları

Sosyetenin ünlü isimleri arasında ‘davet organize etme yarışı’ iyice kızıştı. Rekabetin son günlerdeki galibi ise davet başına 130 bin lira olan Sitare Kalyoncuoğlu!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2018 Güncelleme 09 Kasım 2018, 01:02
Davet savaşları

İÇİNDEKİLER



Şıklık
konusunda birbiriyle yarışan cemiyet hayatının ünlü hanımlarının arasındaki rekabet başka bir boyuta taşındı. Arkadaş çevresi geniş olan sosyetikler, renkli davetlere ev sahipliği yapmaya başladı. Ünlü markaların davetlerini organize ederek ceplerini dolduran sosyetikler, pek çok yakın dostunu da ağırlayarak büyük sükse yaptı.



REÇBER'E 70 BİN TL
Davet organizasyonunu yeni bir gelir kapısı olarak gören ünlü hanımların rekabeti iyice kızıştı. Feryal Gülman, Berrin Okçu, Sitare Kalyoncuoğlu ve Işıl Reçber gibi pek çok isim, firmaların davetlerine ev sahipliği yapmak için birbiriyle yarışır oldu. Ancak kulislerde konuşulanlara göre ipi, bir davetten ortalama 130 bin lira aldığı iddia edilen Sitare Kalyoncuoğlu göğüsledi. Işıl Reçber ise davet başına 70 bin lira davet ediyor.



Gülman, Reçber ve Okçu'nun düzenlediği pek çok davet ünlü akınına uğruyor.



Berrin Okçu

SOSYALLEŞEREK PARA BASIYORLAR
Sosyetenin ünlü hanımları, organizasyonunu üstlendikleri davetlerde hem dostlarıyla sosyalleşip hem de ceplerini doldurarak bir taşla iki kuş vuruyor.