91 kere maşallah

Sosyetik tasarımcı Biricik Suden'in 91 yaşındaki annesi spora başladı. Antreman görüntülerini sosyal medyada paylaşan Suden, “Annemle gurur duyuyorum” notunu yazdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Kasım 2018 Güncelleme 07 Kasım 2018, 00:00
91 kere maşallah

İÇİNDEKİLER



Ü
NLÜ sanatçı Mazhar Alanson'un tasarımcı eşi Biricik Suden'in annesi herkesi şaşırttı... Biricik Suden (55), ilerleyen yaşına rağmen genç görüntüsünü spor ve sağlıklı beslenmeyle korumayı başardı. Zaman zaman da gençlik iksirlerini sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Türkiye'de sınırlı sayıda üretilen ve bitki köklerinden elde edilen özel karışım tentür içtiğini açıkladı. Fit vücuduyla gençlere taş çıkaran Suden, en sonunda 91 yaşındaki annesi Aliye Suden'i de spora yazdırmayı başardı.


HELAL OLSUN
Annesinin spor salonundaki görüntülerini sosyal medya hesaplarından yayınlayan Suden, paylaşımlarının altına "Annemle gurur duyuyorum. 'Biricik ben de spora başlamak istiyorum' dedi. Yaş 91" notunu yazdı. Paylaşıma altına yorum yapan kullanıcılar şu ifadeleri kullandı: "Benden annenize kocaman bir maşallah... Ben 24 yaşında olmama rağmen bakkala gitmeye üşeniyorum helal olsun. Maşallah anneniz de sizin kadar genç görünüyor... Maşallah harika bir enerjiniz var hayran kalmamak elde değil... Ailecek neler yiyip içiyorsunuz onları da açıklayın..."



Ağırlık çalışıyor.



Kürek çekiyor.



Kol kaslarını güçlendiriyor.