Ezgi Mola'nın aşka 'Mola'sı bitti!

Geçtiğimiz günlerde adı Levent İntepe ile anılan oyuncu Ezgi Mola’nın gerçek aşkının işletmeci Mustafa Aksakallı olduğu ortaya çıktı. Aksakallı ile dostluğu aşka dönüşen oyuncu, özel hayatındaki sessizliğini de bozdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2018 Güncelleme 30 Ekim 2018, 01:41
Ezgi Mola’nın aşka ’Mola’sı bitti!

İÇİNDEKİLER

Sempatik oyuncu Ezgi Mola, sonunda kalbinin prensini buldu. Uzun süredir hayatında kimse olmayan 35 yaşındaki oyuncu, magazin kulislerinde konuşulanlara göre gönlünü işletmeci Mustafa Aksakallı'ya kaptırdı. İddiaya göre çok yakın iki arkadaş olan Mola ile Aksakallı'nın dostluğu kısa süre önce aşka dönüştü. ikili, güzel haberi şimdilik gizlese de aşk bombası önceki gün patladı.

NAZAR KORKUSU SARDI
Birbirlerini takip eden ve paylaşımlarını da beğeni yağmuruna tutan ikiliden Mola'nın yakın çevresine "Uzun süredir aradığım aşk, meğer çok yakınımdaymış. Nazar korkusu yüzünden şimdilik ilişkimizi saklamak en iyisi" dediği öğrenildi. Bu arada Mola'nın adı, geçtiğimiz günlerde ses teknisyeni Levent İntepe ile anılmıştı. Ünlü oyuncu da "Evli barklı insanla ne işim olur? Allah korusun" diyerek aşk iddiasını yalanlamıştı.




Aksakallı, eğlence sektöründe hizmet veriyor.

DOĞAN SAVAŞ