Berkay-Murat Dalkılıç dostluğu bitti!

Arda Turan’ın burnunu kırdığı Berkay, olay sonrasındaki ilk konserini önceki akşam verdi. Popçu, Murat Dalkılıç’la dostluğunu da Turan yüzündün bitirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2018 Güncelleme 29 Ekim 2018, 04:43
Berkay-Murat Dalkılıç dostluğu bitti!

İÇİNDEKİLER

Ünlü futbolcu Arda Turan tarafından 10 Ekim'de Emirgan'daki bir gece kulübünde burnu kırılan Berkay, olay sonrası ilk kez sahne aldı. Eşi Özlem Ada Şahin'i sözlü taciz ettiği iddiasıyla Turan'la tartışan Berkay, futbolcunun attığı kafayla burnu kırılınca sahnelerini iptal etmişti. Burnundan ameliyat olan şarkıcı, önceki akşam iyileşme seviyesini test etmek için doktor gözetiminde İzmir'deki bir mekanda konser verdi. Ameliyattan 16 gün sonra sahneye çıkan popçunun konserine ilgi büyüktü. Berkay'ın burnundaki şişliğin henüz geçmemesi dikkatlerden kaçmadı. Bu arada ünlü popçu, eski dostu Murat Dalkılıç'ı sosyal medyada takibi bıraktı. Berkay, Turan'la kavgasına şahit olan Dalkılıç'ın geçtiğimiz gün baba olan futbolcuyu hastanede ziyaret etmesine kızdı. Berkay, bunun üzerine popçuyla 20 yıllık dostluğuna nokta koydu.

KAVGA SONRASI İLK SAHNE
Ameliyattan 16 gün sonra sahneye çıkan Berkay'ın eski enerjisinden eser yoktu. Popçu, hareketli şarkılarında bile dans etmekten kaçındı.



BİRBİRLERİNİ SİLDİLER!
Berkay'ın hamlesine Dalkılıç'tan da yanıt gecikmedi. Popçu da eski dostu olan meslektaşını Instagram'da takibi bıraktı.