Aleyna Tilki kurnazlığını konuşturdu

Aleyna Tilki, önceki akşam kurnazlığını konuşturdu. Nişantaşı’ndaki bir mekanda direk dansı yapan Tilki, görüntü vermemek için perdeleri kapattırdı. Popçu, çıkışta da “Aleyna’nın tıklamaları şişirilmiş” diyen Dilan Çıtak’ı tanımadığını söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2018 Güncelleme 28 Ekim 2018, 01:26
Aleyna Tilki kurnazlığını konuşturdu

İÇİNDEKİLER

Oynadığı reklam filmindeki direk dansıyla olay olan Aleyna Tilki, durmak bilmiyor. Genç popçu, önceki akşam da Nişantaşı'ndaki İstanbul Pole Dans kursundaydı. İçeride özel hoca eşliğinde direk dansı yaparken görüntülenmek istemeyen 18 yaşındaki popçu, mekanın perdelerini kapattırdı. Çıkışta neşeli halleriyle objektiflere yansıyan Tilki, kurnazlığını konuşturdu.




PERDELER KAPANDI
Mekanda direk dansı antrenmanı yapan Tilki, görüntü alınmaması için perdeleri sıkı sıkıya kapattırdı.

DİLAN'A GOL ATTI
Popçu, geçtiğimiz gün "Aleyna star değil" diyen İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in "YouTube'da çok tıklanınca star olunmuyor. O tıklamalar şişirme" açıklaması hatırlatılınca da şu cevabı verdi: "O kişiyi tanımıyorum. İbrahim Tatlıses'in küçük bir kızı vardı; Elif Ada. Onu sahneye çıkarmıştım. Benimle şarkı bile söyledi." Tilki, böylece tanımadığını söylediği Çıtak'a golünü attı.




DOĞAN SAVAŞ