Eda Taşpınar’ın lise yıllarındaki skandalı yeniden gündemde

Eda Taşpınar’ın lise yıllarındaki skandalı önceki gün yeniden gündeme geldi. Lisedeyken kendisinden 25 yaş büyük aşkını babası diye okula götürdüğü için Robert Koleji’nden atılan ikoncan, önceki gün eski okulunun partisine davet edilince bu şok olay yine konuşulur oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2018 Güncelleme 18 Ekim 2018, 03:22
Eda Taşpınar’ın lise yıllarındaki skandalı yeniden gündemde

İÇİNDEKİLER




Cemiyet
dünyasının marjinal ismi Eda Taşpınar, önceki günkü paylaşımıyla takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Taşpınar, eğitimiyle dünyanın sayılı okulları arasındaki Robert Koleji'nin mezunları için vereceği 4 Kasım'daki 'Homecoming' (Yuvaya dönüş) partisinin davetiyesini "Atılmış olsan da homecoming... Mezun olamadım; ama çok şey öğrendim" notuyla Instagram'da paylaştı.


DALGA KONUSU OLDU
38 yaşındaki ikoncanın bu paylaşımı da yıllar önce Robert Koleji'nden atıldığını yeniden akıllara getirdi. Paylaşımıyla sosyal medyada dalga konusu olan Taşpınar'ın okuldan atılma hikayesi ise şöyle: Eda Taşpınar'ı 11 yaşındayken İngilizce öğrenmesi için ailesi Miami Boca Katon'a gönderir.


BARDAĞI TAŞIRDI...
Community School'da 2 yıl okuyup İngilizce ve İspanyolca öğrenir. Yurda dönünce de Robert Koleji'ne kabul edilir. Disiplinsiz olan Taşpınar, sınıfta kalmasına rağmen 'Sınıfı geçtim' diyerek ailesini mezuniyet partisine davet eder. Annesi okul müdürüyle dansa kalkınca gerçeği öğrenir. İkoncanın lisede okurken kendisinden 25 yaş büyük aşkı Cem Patpat'ı birçok kez 'babası kılığında' okula getirmesi ise bardağı taşıran son damla olur ve Taşpınar, son sınıfta okuldan atılır.