Arda Turan ve Berkay kavgasının görüntüleri ortaya çıktı

Türkiye’yi sarsan Arda-Berkay olayının görüntüleri ortaya çıktı. Milli futbolcunun, hastanede şarkıcı ile tartışması ve mekanın önünde güçlükle sakinleştirilmesi kameralara böyle yansıdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2018 Güncelleme 13 Ekim 2018, 02:40
Arda Turan ve Berkay kavgasının görüntüleri ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekanın içinde yaşanan kavganın ardından kapının önüne önce Berkay çıkıyor. Şarkıcı sinirli bir şekilde elindeki şişeyi hızla yere atıyor. Ardından barın çıkış kapısında Burak Yılmaz ve Arda Turan gözüküyor. Berkay'ı araya futbolcu mekanın sahibi Umut Evirgen tarafından sakinleştirilmeye çalışıyor. Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak da Arda'yı engelleme çalışıyor. Saatler 06.24'ü gösterirken belinde silah olan Arda Turan yanında kardeşi Okan ve arkadaşları ile hastaneye giriyor. Berkay ile Arda, hastanenin check up servisinde konuşmaya başlıyor.



BERKAY ŞİŞEYİ KIRIYOR
Mekandan hızla dışarıya çıkan şarkıcı elindeki şişeyi yere fırlatıyor. Kapıdaki görevlileri, siz karışmayın diye uyarıyor...



BURAK YILMAZ OLAYA KARIŞIYOR
Arda'nın yakın arkadaşı Burak Yılmaz da, barın önüne çıkıyor. Berkay'ın peşinden gitmek isterken, oradakiler tarafından engelleniyor.




ARDA, BERKAY'I ARIYOR
Ünlü şarkıcının bardan çıktığını gören Arda, koşarak arkasından geliyor. Kapının önünde oturan mekanın sahibi Umut Evirgen, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, futbolcuyu sakinleştirmeye çalışıyor.



MURAT DALKILIÇ DA ORADAYDI
Arda hastaneden çıkarken şarkıcı Murat Dalkılıç da kameralara yansıyor.



ARDA PANİĞİ!
Arda Turan'ın yaşadıkları Aslıhan Doğan'ı ise derinden etkiledi. 8,5 aylık hamile olan sosyetik güzel, eşinin yaşadığı süreçte yanında dursa da ağır bir stres yaşamaktan kurtulamadı. Hamileliğinin son günlerini yaşayan Aslıhan Doğan, konuşulanlara göre önceki akşam Arda Turan'ın ifade verdiği sırada panik oldu. Hemen doktorunu arayan sosyetik güzel, dün öğle saatlerinde ise soluğu Nişantaşı'ndaki özel bir hastanede aldı. Hastaneye eşinin kendisine doğum hediyesi olarak aldığı lüks araçla tek başına gelen Aslıhan Doğan, soruları yanıtsız bıraktı.



EŞİME BÜYÜK HAKSIZLIK YAPTIM

ARDA Turan, yaşanan olaylar ile ilgili dün gece yeni bir açıklama yaptı. Ünlü futbolcu, "Kulübümden, takım arkadaşlarımdan ve başkanımdan da ayrıca helallik isteyeceğim. Yaptığım her şeyi kendi vicdanıma açıklayabilirim. Bir tek şey hariç; sebebi ne olursa olsun, birkaç gün sonra doğum yapmak üzere olan eşimi evde bırakıp geçe geç saatte bir eğlence mekânına gittim. Ona büyük bir haksızlık yaptığımı hissediyorum ve içim yanıyor" dedi.

AYDIN HAMZA - HALİL ÇİLİNGİR