Fotoşok!

Saadettin Saran geçtiğimiz gün bir güzelle çekilen karesini paylaşıp ‘Çok özledim’ notu düştü. Bu karedeki kişinin önce kızı olduğunu söyleyen Saran, ardından paylaşımını sildi. Ancak fotoğraftaki kişi ile işadamının aşk yaşadığı iddia edilen Emina Jahovic’in tişörtü, ojeleri hatta boynundaki benler dahi aynıydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2018 Güncelleme 22 Eylül 2018, 00:13
Fotoşok!

İÇİNDEKİLER

Ünlü işadamı Sadettin Saran, geçtiğimiz gün kendisini yanağından öpen bir kadının fotoğrafını paylaşıp altına "Çok özledim" notu düşmüştü. Saran, takipçilerinin gizemli güzeli aşk yaşadığı iddia edilen Emina Jahovic'e benzetmesi üzerine de fotoğrafın altına önce "Kızım" notunu ekledi, ardından da olay yaratan kareyi sildi.



ŞİMDİLİK SESSİZ KALDILAR..
.
Gazeteci Bilal Özcan ise önceki gün Instagram'daki paylaşımlarıyla o kadının Mustafa Sandal'ın eski eşi Jahovic olduğunu iddia etti. Özcan, Saran'ın yanındaki güzel ile geçtiğimiz günlerde Etiler'de görüntülenen Emina Jahovic'in kıyafeti, saçı ve gözlüğünün aynı olduğunu dile getirdi. Sosyal medyadaki takipçiler, Sadettin Saran'ı öpen kadınla Sırp güzelin boynundaki benler ile ojelerinin renginin dahi aynı olduğunu ortaya çıkardı. Bu kareler üzerine Saran ile Emina Jahovic ise sessiz kalmayı tercih etti.




TESADÜFÜN BÖYLESİ!
Saran'ı yanağından öpen kişi olduğu iddia edilen Jahovic, benzer pozu eski eşi Mustafa Sandal'la da vermişti. Her iki karede de Jahovic'in boyundaki benler birebir aynıydı.