Bebek geliyor!

Kıvılcım Ural ile 2015 yılında yasak aşk yaşamaya başlayıp Seçkin Piriler’le evliliğini bitiren Kaan Tangöze, 3. kez baba olmaya hazırlanıyor. İddiaya göre rockçının sevgilisi Kıvılcım Ural, 3.5 aylık hamile

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2018 Güncelleme 19 Eylül 2018, 01:52
Bebek geliyor!

İÇİNDEKİLER

Ünlü rockçı Kaan Tangöze ve uğruna Seçkin Piriler'le 6 yıllık evliliğini bitirdiği aşkı Kıvılcım Ural cephesinde sürpriz gelişme! Tangöze'nin Piriler'le 2016'da boşanmasına neden olan aşkı Ural, iddiaya göre hamile! Piriler, kendisine ihanet eden rockçıyı iki çocuğuna rağmen affetmeyip soluğu mahkemede almıştı. İkili boşanınca da sahne Kıvılcım Ural'a kaldı. Tangöze ile ilişkisini artık gözlerden uzak yaşamayan güzel rockçı, aşk dolu paylaşımlarıyla da Piriler'e nispet yapmıştı.



ESKİ EŞİNİN DE HABERİ VAR
45 yaşındaki rockçıyla ilk kez 16 yaşındayken birlikte olduğunu geçtiğimiz yıl itiraf eden Ural'ın 3.5 aylık hamile olduğu iddiası, magazin kulislerinde bomba etkisi yarattı. Konuşulanlara göre Ural, bu mutlu haberi sadece çok yakın dostlarına anlatarak sevincini paylaştı. Güzel şarkıcının, kız bebeği için alışverişe başladığı öğrenildi. Bu arada Tangöze'nin geçtiğimiz hafta oğlunun doğumgünü partisi için bir araya geldiği eski eşi Seçkin Piriler'e Kıvılcım Ural'dan baba olacağını söylediği de konuşulanlar arasında.




EVLİLİK KIVILCIMI YANDI
Tangöze ile 3 yıldır birlikte olan Kıvılcım Ural'ın bebek haberini alınca mutluluktan havalara uçtuğu öğrenildi. Güzel şarkıcı, iddiaya göre yakın dostlarına "Artık Kaan'la evliliğe daha çok yaklaştık" dedi. İkilinin evlenip evlenmeyeceğini ise zaman gösterecek.

DOĞAN SAVAŞ