Mis gibi hareket

Dün, 150 ülkede çevre kirliliğine karşı 'çöp toplama kampanyası' başlatıldı. 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü'ne Türkiye'den de katılım yoğundu. Sanat ve sosyetenin çevreci isimleri de ellerine eldivenleri geçirip ülkenin dört bir yanındaki çöpleri topladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2018 Güncelleme 16 Eylül 2018, 04:18
Mis gibi hareket

İÇİNDEKİLER



ALKIŞLAR SERENAY İÇİN

Serenay Sarıkaya da kampanyaya destek verdi. 27 yaşındaki oyuncu, marka yüzü olduğu Head&Shoulders'ın ekibiyle dün Belgrad Ormanı'nda çöp toplayıp çevre kirliliğine karşı farkındalık yarattı.



BAŞROLDE ÇAPA
Türkıye'deki çöp toplama hareketinin öncüsü olan Şebnem Çapa ile eşi Celal Çapa, dün Beşiktaş'tan Topkapı'ya kadar yürüyüp poşetler dolusu çöp temizledi.


TOPLUSOY İŞ BAŞINDA
İşadamı Turgut Toplusoy ile eşi Suzan Toplusoy ise Çekmeköy'de temizlik harekatına katıldı. 20 torba çöp toplayan çift, gün sonu böyle poz verdi.


EMİRGAN'A EL ATTI
Tuğba Coşkun da hareketin Emirgan'daki ayağına katıldı.


BODRUM'DAN DESTEK VERDİ
Mine Kalpakçıoğlu da kampanyaya Bodrum'dan destek verdi. Sosyetik işkadını, dostlarıyla saatler boyu uğraşıp Türkbükü'nü çöplerden arındırdı.


GÖREV YERİ BEŞİKTAŞ
Sosyetik Revna Demirören ile Zeynep Üstünel de 'Mis gibi Türkiye' hareketine destek verdi. İkili, dün Beşiktaş'ta görev başındaydı.