Ne çektin be Demet!

TAKVİM, geçtiğimiz gün Demet Şener’in İbrahim Kutluay’la kendisini aldattığını iddia ettiği Edwina Sponza’yı fotoğrafladığını yazdı. Bu şok haberden bir gün sonra da fotoğrafı çektiğini itiraf eden Demet Şener, patladı: “Allah büyük, inkar etmelerine rağmen önüme düştüler.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2018 Güncelleme 06 Eylül 2018, 00:18
Ne çektin be Demet!

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz gün eski eşi İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddia edilen sosyetik yogacı Edwina Sponza'yı fotoğraflayan Demet Şener'den itiraf geldi. İhanet yüzünden 11 yıllık evliliğini bitirdiği Kutluay'ı Bebek'te Sponza ile gören Şener, bu anları cep telefonuyla kaydederek devam eden 10 milyon liralık zina davasında elini güçlendirdi. Kutluay ve 6 yıldır birlikte olduğu öne sürülen Sponza'yı fotoğraflayarak olay olan Şener, önceki gün yine Bebek'teydi. Şener, ikilinin fotoğraflarını kendisinin çekip çekmediği sorulunca bombayı patlattı.



İÇİNİ BOŞALTTI
Ünlü sunucu, "İbrahim Bey'le Edwina Sponza'nın fotoğraflarını sizin çektiğiniz söyleniyor. Böyle bir şey var mı?" sorusuna sert çıkıp şu olay itirafı yaptı: "Böyle bir şey var mı demek ne demek ya... Görmüyor musunuz ne olduğunu. O fotoğrafları ben çektim, bunu gizleyecek değilim. Ben doğru bildiğim yolda gidiyorum. Gitmeye de devam edeceğim." Şener, o esnada ne hissettiği sorulunca ise "Ben gördüğüm rezaleti çektim. Allah büyük, inkar etmelerine rağmen önüme çıktılar. Asıl onların ne hissettiği önemli! Kaçarken ne hissetmişler onlara sorun" diyerek ikiliye yine taşını attı.




DAVADAN UMUTLU
Şener, aynı günün akşamı avukatı Aslı Hatemi ile buluştu. Hatemi, müvekkilinin çektiği fotoğrafların zina davasını kendileri açısından olumlu şekilde etkileyebileceğini söyledi.

AYDIN HAMZA