Gülümseyin çekiyorum

11 yıllık evliliğini bitirip İbrahim Kutluay’a 10 milyon liralık tazminat davası açan Demet Şener, ilginç bir tesadüf yaşadı. Şener, Bebek’te yürüyüş yaparken Kutluay’ı kendisini aldattığını öne sürdüğü Edwina Sponza ile gördü. Eski manken, bu anı da telefonuyla fotoğrafladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2018 Güncelleme 04 Eylül 2018, 03:12
Gülümseyin çekiyorum

İÇİNDEKİLER

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay'dan kendisini Edwina Sponza'yla aldattığını öne sürerek boşanan Demet Şener'den şok hamle! Şener, Kutluay'la 11 yıllık evliliğini bitirmesine rağmen, davaya zinanın da eklemesini talep edip 10 milyon lira tazminat istemişti. Taraflar suçlamaları reddederken önceki gün Bebek'te olan Şener'in deliller adeta önüne düştü.

BÜYÜK PANİK YAPTILAR
Ünlü sunucu, avukatı Aslı Hatemi ile yürüyüş yaparken eski eşi ve Sponza ile burun buruna geldi. Şener, Kutluay'ın sosyetik yogacıyı Bebek'teki evinden aracıyla aldığı sırada bu anları fotoğraflamak için telefonuna sarıldı. Şener'in kendisini görüntülediğini fark eden ikili, paniğe kapıldı.



İbo kaçtı Edwina şaştı kaldı
Morali bozulan Sponza, hızla evine döndü.

GECE BULUŞTULAR
Ne yapacağını şaşıran İbrahim Kutluay, hemen Edwina Sponza'yı araçtan indirip gaza bastı. Semtten ayrılan Kutluay'ın arkasından öylece bakakalan Sponza ise Şener'in objektifine böyle yansıdı. Eski eşine yakalanan Kutluay'ın aynı günün akşamında Sponza ile yeniden buluşarak geceyi Gümüşsuyu'ndaki evinde geçirdiği öğrenildi. Şener'in çektiği iddia edilen bu karelerin ise davanın seyrine nasıl etki edeceği merak konusu oldu. Bu arada evliliklerini sonlandıran ikilinin davası Ocak'tan bu yana sürüyor…

DEMET'TEN GÖNDERME
Şener, olay sonrası da instagram'ın hikaye bölümünde imalı bir paylaşıma imza attı. Bu sözler İbrahim Kutluay'a gönderme olarak yorumlandı.