Burning 'Can'!

İkoncan Süreyya Yalçın, ABD’deki müzik festivali Burning Man’de kostümleriyle olay oldu. 10 günlük festival için tasarımcılarına 15 kostüm hazırlatan Yalçın’ın cebinden 50 bin dolar çıktı. Yalçın, uçuk kaçık kıyafetleriyle Nevada Çölü’nde ikoncan fırtınası estirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2018 Güncelleme 02 Eylül 2018, 01:52
Burning ’Can’!

İÇİNDEKİLER



Yaz
boyunca Bodrum'daki Swarovski taşlarla kaplı kıyafetleriyle adından söz ettiren Süreyya Yalçın, çılgın tarzını ABD'deki müzik festivali Burning Man'e de taşıdı. Sosyetik ikoncan, 25 Ağustos'ta başlayan ve 3 Eylül'de son bulacak festival için aylar öncesinden modacılarını seferber etti. Aralarında Tolga Çam'ın da olduğu çok sayıda tasarımcıya festivalin ruhuna uygun kostümler hazırlatan Yalçın, 10 günlük etkinlik için kesenin ağzını açtı. Sadece bilet için 10 bin dolar (65 bin lira) ödeyen ikoncan, kostümleri için de bonkör davrandı. Yalçın, festival için 15 farklı kostüm hazırlattı.


ÇÖLDE İKONCAN RÜZGARI
Swarovski taşlı kafatası maskesi, uzaylı kostümü, tüylü başlığı ve son olarak da giydiği ışıklı tasarımla festivale damga vuran ikoncanın özel olarak hazırlattığı Burning Man koleksiyonu için yaklaşık 50 bin dolar yani 325 bin lira harcadığı öğrenildi. Bu arada Nevada eyaletindeki Black Rock Çölü'nde gerçekleşen festivalde tasarımcı Benan Terzioğlu ile Brezilyalı model Martha Graeff de çılgın kostümleriyle yaratıcılıkların sınırlarını zorluyor.




Yalçın, tüylü başlığıyla sosyal medyaya damga vurdu.



İkoncan rengarenk ışıklı kostümüyle de festival gecelerini aydınlattı.



Yalçın'ın Burning Man kostümlerinin bir kısmını tasarlayan Tolga Çam, dünyaca ünlü isimlerle de çalışıyor.