Bengü’nün ebesi

Çağla Şıkel, Bengü ile Selim Selimoğlu’nun düğününe hastaneden çıkıp yetişti. Bir arkadaşının doğumuna giren Şıkel ‘İleride Bengü’nün de ebesi olacağım’ diyerek ikiliden bebek müjdesi beklediğini söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2018 Güncelleme 31 Ağustos 2018, 02:25
Bengü’nün ebesi

İÇİNDEKİLER



Başarılı
popçu Bengü ile armatör Selim Selimoğlu, önceki akşam Raffles İstanbul'daki düğünle dünyaevine girdi. İkilinin düğünü ünlü akınına uğradı. 600 seçkin davetlinin hazır bulunduğu törene Çağla Şıkel, son anda yetişti. Hızla düğünün yapıldığı otele giriş yapan model, bir arkadaşının doğumundan geldiğini söyledi.


'GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ'
Yakın dostuna doğumhaneye girerek destek verdiğini dile getiren 39 yaşındaki sunucu, şu sözlerle Bengü-Selim Selimoğlu çiftinden de bebek müjdesi beklediğini belirtti: "Doğuma girdim. Anne, bebeği kucağına alır almaz, hemen kuaföre gidip hazırlandım. Hızla düğüne geldim. Arkadaşıma biraz ebelik yaptım. Harika bir duygu gerçekten. Bengü ile Selim de çok huzurlu bir aşk yaşıyor. Onlardan da düğün sonrası güzel haberler bekliyoruz. İleride Bengü'nün de ebesi olacağım. Ne de olsa artık alıştım."


Murat Yıldırım, geceye eşi İmane Elbani'yle katıldı.



Geceye eşiyle katılan Serdar Ortaç, sahneye de çıktı.



ATV'nin başarılı sunucusu Esra Erol ile eşi Ali Özbir.


HALİL ÇİLİNGİR