Rezalet duvarı

Şakalarıyla halkın yüzünü güldüren Cem Yılmaz, önceki akşam hayal kırıklığı yaşattı. Bodrum’daki MFÖ konserine giden komedyen, hayranlarının yoğun ilgisinden bunaldı. Güvenliğin halkla arasına etten duvar örmesiyle Yılmaz’ın yüzü güldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2018 Güncelleme 26 Ağustos 2018, 02:44
Rezalet duvarı

İÇİNDEKİLER

Bugüne kadar gazetecilerle arasına hep mesafe koyan Cem Yılmaz, işi bir adım daha öteye taşıdı. Önceki akşam aşkı Defne Samyeli ile Bodrum Antik Tiyatro'daki MFÖ konserini izleyen ünlü komedyen, hayranlarına karşı sergilediği tavırlarla şaşırttı. Sevenlerinin yoğun ilgisinden bunalan Yılmaz, rahatsız olduğunu ima eden davranışlarını sürdürünce devreye güvenlik görevlileri girdi.

HAYRANLARI ŞAŞTI!
Ünlü komedyenle fotoğraf çektirmek isteyen minikler, görevlilerin müdahalesiyle neye uğradığını şaşırdı. Hatta "Cem Abi" diye bağıran bir çocuğu engelleyen korumalar, gözüne ışık tutarak miniği Yılmaz'ın yanından uzaklaştırdı. Yılmaz, hayranlarına sergilediği soğuk tavırlarla hayal kırıklığı yarattı. Sevenleriyle arasına etten duvar ördüren komedyen "Cem, nereden geldiğini unutmuş" diye eleştirildi. Öte yandan komedyenin birkaç metre ilerisinde oturan rahmetli Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ise hayranlarının fotoğraf isteklerini kırmayarak gönülleri bir kez daha fethetti.



Yılmaz, fotoğraf çektirmek için yanına gelen bir çocuğa soğuk davranarak miniği hüsrana uğrattı.



HALKI KUCAKLADI

Konseri avukat eşi Nazlı Kurbanzade ile izleyen oyuncu Ali Sunal, 7'den 70'e tüm hayranlarıyla yakından ilgilendi. Sunal, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen minikleri kırmayarak, onları mutlu etti.