Evlilik provası

Aşklarıyla magazin gündemini sallayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, bayramı komedyenin Bodrum’daki villasında geçiriyor. Dün havuz keyfi yapan ikiliye, Yılmaz’ın oğlu Kemal de eşlik etti. Bu anlar ‘Evlilik yakın’ dedirtti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2018 Güncelleme 23 Ağustos 2018, 01:45
Evlilik provası

İÇİNDEKİLER



Ünlü
komedyen Cem Yılmaz ile Defne Samyeli'nin 4 aylık ilişkisi, adım adım evliliğe gidiyor… Son filminin çekimlerine bayram molası veren Yılmaz, aşkını Bodrum Mandarin Oriental'daki milyonluk villasında ağırladı. İkili, önceki akşam da Blue Beach'te baş başa yemeğe çıktı. Bugüne kadar sevgilileriyle paylaşım yapmaktan kaçınan Yılmaz, söz konusu Samyeli olunca, kuralını bozdu.


GÖZLER YAĞTU'DA...
Komedyen, aşkıyla fotoğrafını instagram'da paylaştı. İkilinin mutluluğu ertesi gün devam etti. Ünlü çift, dün villanın havuzunda keyif çattı. İkilinin yanında komedyenin eski eşi Ahu Yağtu'dan olan oğlu Kemal de vardı. Yılmaz, 6 yaşındaki oğlu ve aşkıyla eğlenceli anlar yaşadı. Kemal ile güzel sunucunun arasından su sızmaması da dikkat çekti. Geçtiğimiz haftalarda Kemal'in doğum gününde Samyeli'yi istemediği iddia edilen Yağtu'nun ise buna ne tepki vereceği merak konusu oldu.



46 yaşındaki sunucu, Yılmaz aşkıyla ikinci baharını yaşıyor.

Doğan SAVAŞ