Türkiye’nin melekleri

ABD’li aktris Elizabeth Banks, yeni filmi ‘Charlie’nin Melekleri’nin çekimi için önceki gün İstanbul’daydı. Dua Lipa’nın konser verdiği Antalya’da tatili sürerken; Rihanna’nın 24 Ağustos’ta yine Antalya’da özel bir davette sahne alacağı konuşuluyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2018 Güncelleme 17 Ağustos 2018, 00:38
Türkiye’nin melekleri

İÇİNDEKİLER



İ
stanbul , önceki gün dünyaca ünlü bir yıldızı ağırladı. 'Power Rangers', 'Örümcek Adam' ve 'Açlık Oyunları' gibi izlenme rekorları kıran Hollywood filmlerinde rol alan Elizabeth Banks, "Charlie's Angels" (Charlie'nin Melekleri) adlı yeni projesinin çekimleri için tarihi yarımadayı gezdi.

Yönetmenliğini üstlendiği film için geçtiğimiz ay da ülkemize gelen Banks, son ziyaretini instagram'da "Yine, favori mekanım İstanbul'dayım" diyerek duyurdu.


​Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nı gezen 44 yaşındaki yıldız, ardından tekneyle Boğaz turu yaptı. Banks, aynı zamanda ortağı da olan eşi Max Handelman ile günübirlik geldiği İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ederek yeni filminin seti için keşfe çıktı. Güzel yıldız bir önceki seyahatinde olduğu gibi yine ülkemize hayran kaldı.



Banks, İstanbul ziyaretini kare kare sosyal medyadan paylaştı.



SİL SÜPÜR DUA
LİPA
Dua Lipa'nın Antalya'da iştahı açıldı. 14 Ağustos'taki konseri öncesi döner ve ayran isteyen popçu, konser sonrasında ise baklavanın tadına baktı.



Lipa ile aşkı Isaac Carew, önceki akşam mükellef bir sofrada barbunya pilaki ve sarma gibi Türk mezeleriyle ziyafet çekti.



DAVETLİ RIHANNA
Dünyaca ünlü yıldız Rihanna'nın 24 Ağustos'ta ülkemize geleceği dedikodusu, olay yarattı. Antalya'daki bir düğünde sahne alacağı konuşulan ve bir konserinden milyonlarca dolar kazanan yıldızın, bu özel konseri için ne kadar ücrete el sıkıştığı da merak konusu oldu.