Doğal star!

Kıvanç Tatlıtuğ, nesli tükenmekte olan caretta caretta’lar için seferber oldu. Önceki gün eşi Başak Dizer’le Antalya’daki kampa gönüllü olarak katılan ünlü oyuncu, yuvalarından çıkan yavruların güvenle denize ulaşması için çabaladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2018 Güncelleme 11 Ağustos 2018, 04:17
Doğal star!

İÇİNDEKİLER



Rol
aldığı dizi, film ve reklamlardan milyonlarca lira kazanan Kıvanç Tatlıtuğ, mütevazı kişiliğiyle bir kez daha gönülleri fethetti. Doğaya olan sevgisiyle bilinen yakışıklı oyuncu, önceki gün kendisi gibi sosyal sorumluluk projelerine duyarlı olan eşi Başak Dizer'le alkışlanacak bir harekete imza attı. Ünlü çift, Dr. Ali Fuat Canbolat başkanlığındaki EKAD'ın kampına gönüllü olarak katıldı.


ELLERİYLE 64 YAVRUYU KURTARDI
Birçok gönüllü genç gibi Antalya'daki kampta kurulan çadırlarda kalan Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi, dün ise sabah erkenden soluğu kumsalda aldı. Nesli tükenmekte olan caretta caretta'ları kurtarma kampında gönüllü olan Kıvanç Tatlıtuğ, elleriyle 64 yavruyu yuvasından çıkardı. Başak Dizer de eşinin bu anlarını sosyal medyada "En tatlı gönüllü" diyerek paylaştı. Bu arada bu kampa katılanlar, kuluçka döneminde yuvalarından çıkan caretta caretta'ların güvenli bir şekilde denize ulaşıp hayatta kalmasını sağlıyor.



Geceyi çadırda geçiren Tatlıtuğ, sabah erkenden soluğu kumsalda aldı.