Nankörlük!

Bodrum’dan Göcek’e kadar tüm cennet koyları çöp yığınıyla cehenneme çeviren nankörlere, yerli ve yabancı ünlüler ders verdi. Vatandaş, Ege’de keyif çatmasını bilip arkasında çöp yığını bırakanlar için de ‘230 TL yetmez daha ağır cezalar getirilsin’ çağrısı yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2018 Güncelleme 10 Ağustos 2018, 02:11
Nankörlük!

İÇİNDEKİLER



TAKVİM,
önce sosyetik çift Şebnem ile Celal Çapa, ardından da Formula 1 şampiyonu Lewis Hamilton'un Ege koylarındaki çöpleri topladığını manşetten duyurdu. Çapa'nın ardından dünyaca ünlü sporcunun da Bodrum, Marmaris ve Göcek'teki koylarına vatandaşın attığı çöpleri toplaması, büyük ses getirdi. Dünyanın en eşsiz güzelliklerine sahip olan Ege koylarının, bilinçsiz ve eğitimsiz kişiler tarafından çöp yığınına dönüştürülmesine tepkiler çığ gibi büyüdü. Ege'nin koylarının korunması için seferber olan magazin dünyasının ünlü isimleri ile vatandaşlar, sosyal medyadan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın çevreyi kirletenlere uyguladığı 232 liralık para cezasının yetersiz olduğunu dile getirdi.



CENNETİ CEHENNEM YAPIYORLAR!
Herkes, Ege'nin cennet koylarında keyif çatıp ancak arkasında çöp yığınları bırakarak koyları cehenneme çeviren nankörler için çok daha ağır cezanın getirilmesi için yetkililere çağrı yaptı. Bu arada Bodrum'dan Bozburun'a kadar gittiği her yerde eşiyle birlikte çöpleri toplayarak alkışları hak eden Şebnem Çapa ise hakkındaki "Reklam için bunu yapıyor" eleştirisine şu haklı yanıtı verdi: "Bunu modaya uyup reklam için yaptığımızı söyleyenlere sadece gülüyoruz. Keşke herkes bizim gibi bu modaya uysa da ülkemizde bu görüntüler oluşmasa."


ÇÖPÇÜLER KRALI BİZİ UTANDIRDI
Jeremy Meeks ve Chloe Green'in misafiri olarak geldiği Göcek'te çöpleri toplayan Hamilton, kendi memleketini kirletenleri utandırdı.



ÜNLÜLER SEFERBER

Celal Çapa - Şebnem Çapa



İŞTE SOSYAL MEDYA YORUMLARI

Gerçekten çok yazık! Neden bu hale geldik? Esnaf çöpünü kapısının önüne, balık tutan tüm pisliğini denize, piknikçi ormana atar oldu.
Koskoca Lewis Hamilton, Muğla'da koy temizliyor ama bizim nankör insanlarımız orayi kirletmeye utanmıyor!
Formula 1 pilotu, koylara çöpünü atanları utandırdı diyeceğim de onlarda utanma da yok.
Bu duruma acil çözümler gelmeli. Her çöp atana yüklü bir para cezası verilmeli.hatta bilinçlenene kadar koylarda keşke bekçiler de olsa...


DOĞAN SAVAŞ